Mirova mama boj so zákernou chorobou prehrala.Instagram/Miro Jaros
StoryEditor

Miro Jaroš prežíva najhoršie dni svojho života. Navždy ho opustila jeho milovaná mama

21.07.2024, 15:00
Celebrity

Spevák Miroš Jaroš (46) prežíva najhoršie chvíle svojho života. Boj so zákernou chorobou už navždy prehrala jeho milovaná mama, Štefánia (†69). Ich vzťah bol inšpiráciou pre mnohých ľudí. Miro so svojou mamou trávil aj dovolenky a bolo jasné, že si prítomnosť jeden druhého naplno užívajú.

Pani Štefánia už raz svoj boj nad rakovinou vyhrala. V plnej sile však udrela opäť minulý rok. Tentokrát sa jej už vyhrať nepodarilo.

Návrat choroby

Miro už pred viac ako rokom priznal, že jeho mame sa vrátila zákerná rakovina. Tá udrela vo veľkej sile a stav jeho milovanej mamy bol veľmi vážny. Nádor dokonca nebol operovateľný a preto lekári v prípade pani Štefánie odporučili liečbu pomocou imunoterapie. Zdá sa, že proti tomuto ochoreniu však nastavená liečba nebola účinná.

Krásny vzťah

Miro so svojou mamou trávil množstvo svojho voľného času. Brával ju dokonca na exotické dovolenky, z ktorých sa pravidelne svojim fanúšikom prihováral a ukazoval, ako so svojou mamou trávi čas. Onedlho si svojich priaznivcov získala aj pani Štefánia a obaja sa tak stali pre mnohých ľudí akousi inšpiráciou. Miro tak svojej mame na sklonku života venoval to najvzácnejšie čo jej mohol ponúknuť, svoj čas. K spoločnej fotografii so svojou mamou napísal slová plné bolesti: „Ďakujeme mama, že si

bola práve naša. Za všetky lekcie statočnosti, pokory a nekonečnej lásky. Ľúbime ťa. Navždy zostaneš v našich srdciach. Dovidenia, tam hore.“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. september 2024 01:24