Frederika a jej partner Cesár Sampson sa stali rodičmi.profimedia
StoryEditor

Najkrajšia Slovenka sa stala mamou! Celé tehotenstvo aj pôrod utajila

17.07.2024, 13:37
Celebrity

Neprezradiť verejnosti zákutia svojho vzťahu je jednoduché. Avšak utajiť celé tehotenstvo aj pôrod, to už je teda niečo! Aktuálne sa to podarilo jednej z najkrajších Sloveniek, bývalej Miss, Frederike Kurtulíkovej (28). Ich tajomstvo vyšlo na povrch včera, kedy sa so svojimi fanúšikmi podelili o radostnú novinku. S bábätkom sú už doma z pôrodnice a očividne sú dokonale šťastní a spokojní!

Frederike sa v roku 2019 podarilo získať titul najkrajšej ženy Slovenska. Pred štyrmi rokmi sa prevalila horúca novinka, že randí s exotickým krásavcom.

Otec je skutočná hviezda

Dala sa dohromady s rakúskym spevákom Cesárom Sampsonom. U našich susedov je veľkou hviezdou. Rakúsko reprezentoval aj na svetovej súťaži Eurovízia. S Frederikou to očividne myslia naozaj vážne. Ešte dávnejšie účinkovala v jeho videoklipe, neskôr sa presťahovala sa za ním do Viedne, kde spolu žijú. O niekoľko rokov sa ich život začína posúvať na nové cesty. Konečne sú totižto traja.

Nikto nič netušil

Mnoho celebrít sa radostným očakávaním zväčša zvykne pochváliť. V prípade krásnej Frederiky to bolo naopak. Nechcela na svoje šťastie upozorňovať a taktiež si neželala, aby o nej písali všetky médiá. Musíme uznať, že sa jej to perfektne vydarilo! O jej tehotenstve až do včerajšieho dňa nikto netušil. Včera prvýkrát na svojom instagrame uverejnila tehotenské fotky, za ktorými rovno nasledoval záber z pôrodnice. Začala fotkou s testom, pridala záber z 19. týždňa a nafotila sa s veľkým bruškom v krásnych čiernych dlhých šatách v záhrade plnej rozkvitnutých ruží a dodala jednoduchý popis: „Ďakujem, že si si ma vybralo, že môžem byť tvojou mamou.“

K fotke priamo z pôrodnice napísala taktiež roztomilý popis.

„Jedného dňa budeš hľadieť na požehnanie, o ktoré si sa vždy modlil,“ napísala bývalá Misska.

Chlapec či dievča?

Aktuálne už je doma a začína jej nepochybne najkrajšie obdobie života. Spolu s partnerom sa z bábätka tešia, svedčí tomu aj video, ktoré zverejnili. Novorodencovi na ňom bozkávajú nožičky. Jeho meno ani pohlavie zatiaľ neprezradili, avšak niečo naznačili vďaka jednému heštegu. Pod fotografiu totižto napísali,,babyboy“ čo znamená chlapec. To, či nám odhalia ako sa ich poklad bude volať zatiaľ povedať nedokážeme. Môžeme však predpokladať, že ak sa im podarilo zatajiť tehotenstvo,  meno je pre nich už naozaj hračka.

Rodičia svoje usmiate fotografie zverejnili na sociálnych sieťach naraz. Okamžite tým spustili vlnu emócii, prekvapení a gratulácií. Ich sledovatelia sú síce šokovaní, že po celý čas o ničom netušili, avšak prajú im aby boli v prvom rade zdraví a šťastní. K nadšeným fanúšikom sa pridávame aj my. Dvojici gratulujeme a prajeme im tie najkrajšie dni v trojici.

POZRITE NA JEJ TELO KEĎ PREDVÁDZALA NA MISSKE PLAVKY

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. august 2024 19:54