Adriana s manželom.Instagram/Adriana Polakova
StoryEditor

Bývalá moderátorka sa tajne vydala. Netradičná svadobná kytica a krásna nevesta

12.07.2024, 11:30
Celebrity

Adrianu Polákovú si mnohí pamätáte ako bývalú televíznu moderátorku. Už pár dní je z nej pani Kneissl. Krásnu novinku sa jej však podarilo pred verejnosťou pár dní utajiť.

Adriana si veľkú životnú zmenu nechávala nejaký čas pre seba a nové priezvisko, ako aj to, že je z nej opäť vydatá pani si vychutnávala len so svojimi najbližšími.

Veľký krok

Adriana patrila dlhé roky k stáliciam na televíznych obrazovkách. Práve počas relácie Teleráno, ktorú moderovala, stretla svojho teraz už manžela, Christiana. Dvojica nejaký čas fungovala na diaľku, no pred pár rokmi sa Adriana presťahovala za svojou polovičkou do Rakúska, kde prevádzkujú kaštieľ. Tam Adriana svojim hosťom pravidelne servíruje jej chutné zákusky. Minulý rok v septembri nečakane Christian požiadal Adrianu o ruku: „Bol to deň ako každý... Nič nenasvedčovalo tomu, že sa niečo chystá. Najprv prišiel s kyticou ruží, ale keďže mi bežne len tak donesie kvety, stále som nič netušila. A vtom si pokľakol a vytiahol z vrecka prsteň. Keď som sa spamätala zo šoku, povedala som áno.“ Snúbenci dodržali tradíciu a do roka sa aj zosobášili. Tajne.

Tajná svadba

Na svadbe sa zúčastnilo len pár najbližších ľudí z okolia dvojice. Nechýbali ani Adrianine deti z prvého manželstva, Juraj a Lucia. Nevesta stavila na tradičné biele šaty, v ktorých doslova zažiarila. Namiesto klasickej svadobnej kytice však držala v rukách košík, v ktorom boli naaranžované rôzne kvety. Adriana sa o krásne tajomstvo podelila s verejnosťou až pár dní po tom, ako sa z nej oficiálne stala pani Kneissl: „Na spoločnej ceste životom už ako pani KNEISSL. Vychutnať si to takto v súkromí a dať to sem až po čase bolo také príjemné...tak len aby ste vedeli, že prečo som to nedala hneď sem....chcela som si to vychutnať. Teraz je už ale čas sa s vami podeliť o túto radosť." Mladomanželom gratulujeme! 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. október 2024 04:51