Zuzana BubílkováProfimedia - Standardis
StoryEditor

Zuzana Bubílková nekompromisne odstavila synovu frajerku. Vyzliekla sa a on to ukončil!

11.07.2024, 11:41
Celebrity

Glosátorka, humoristka a moderátorka Zuzana Bubílková (72) si zaspomínala prečo sa musela vydať a aký bol dôvod rozvodu. Keďže jej záleží aj na tom, akú bude mať doma nevestu raz sa do synovho vzťahu zastarala a ten od nej utekal. Čo sa stalo?

Expertka na politickú satiru Zuzana Bubílková sa zverila, ako sa jej mama postarala o jej vydaj, ale aj rýchly rozvod. Avšak aj ona raz rozvrátila vzťah svojho syna Tomáša s o 15 rokov staršou ženou. Spravila to šokujúcim štýlom!

Obľúbená komička Zuzana Bubílková prehovorila o tom, či má nejaký vysnívaný typ muža. "Samozrejme, že som mala vysnívaných mužov, ale tí sa nikdy nejako... no s tými sme sa nezišli. Potom to už bolo tak, že som brala, čo bolo," zažartovala v rozhovore pre eXtra.cz známa komička. V čase jej mladosti bolo potrebné vydať sa do dvadsaťtri, pretože potom už bola vraj žena takmer na odpis. O to, aby sa Bubílková vydala, mala vraj veľkú starosť najmä jej mama. "Mne bolo dvadsaťpäť, práve som sa rozišla a moja mamička sa bála, že budem stará panna, a hovorila mi, že keď sa na výške nevdám, že už to bude na nič. Tak som si vzala prvého, čo ma chcel, aby som mala pokoj, a tiež sme sa rýchlo rozviedli," vysvetlila a dodala, že aj o rozvod sa postarala mama. Všetci totiž žili v jednom dome a to nerobilo dobrotu. Dnes sa sama smeje, že ako to jej bývalý toľko vydržal.

Zuzana Bubílková sa priznala, že aj ona to raz nevydržala a svojmu synovi Tomášovi povedala k jednej z jeho partneriek svojej: "On to teda nepotreboval, on si vyberal veľa, čo bolo občas hrozné, pretože som občas prišla a zakaždým tam bol niekto iný, ale raz som sa ozvala, pretože ho zgrajfla taká asi o 15 rokov staršia a on mi tvrdil, pretože bol tak zblblý, že je to modelka," smiala sa moderátorka. Synov vzťah ukončila a veľmi netradičným spôsobom. "Nemohla som mu to rozhovoriť, tak som urobila to, že som sa raz ráno neupravená vyzliekla donaha, ukázala som sa mu a hovorím: Aha pozri, tak toto ťa čaká," pochválila sa svojou lsťou.

image

Zuzana Bubílková

Profimedia - Standardis
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. september 2024 01:34