Riaditeľka českej Miss Makarenko.Profimedia - Standardis
StoryEditor

Česká riaditeľka súťaže Miss prehovorila o nevere: Odpustila som. Ani ja som nebola svätá

08.07.2024, 15:53
Celebrity

Česká riaditeľka súťaže Miss Czech Republic Tatiana Makarenko (34) teraz otvorila trinástu komnatu. Prehovorila o svojom súkromí, ktoré nebolo vždy prechádzkou ružovou záhradou. Dokáže si poradiť s nejedným problémom, a to aj so vzťahovým. Prehovorila o nevere aj o odpustení.

Neveru v minulosti odpustila modelka a riaditeľka súťaže krásy Miss Czech Republic Tatiana Makarenko. Priznala, že vo vzťahu už musela riešiť aj také nepríjemné veci, ako je nevera. A hoci by mnoho ľudí takú vec nezvládlo modelka si povedala, že sa s tým popasuje.

Ako sama priznáva, vie odpúšťať, a to aj takú nepríjemnosť, ako je nevera. "Odpustila by som ju a už som ju aj v minulosti odpustila," zverila sa pre eXtra.cz. "Ja si myslím, že v dnešnom svete, keď je strašne veľa pokušenia, či už pre ženy, alebo pre mužov, tak je asi ťažké, keď máte nejaký dlhodobý vzťah, a byť desať pätnásť rokov úplne verný," vysvetlila.

Ani ona nie je bez viny. Podľa Makarenko by si každý mal zamiesť pred svojim prahom. "Myslím, že každý o tom niekedy minimálne premýšľal alebo mal nejaké to pokušenie a niekto mu podľahol a niekto nie. Vždy ale záleží na tom, ako sa k tomu ten druhý postaví, a či sa to samozrejme nebude opakovať, tak si myslím, že sa to odpustiť dá," myslí si brunetka. Aj ona vraj pokušeniu a zvodom párkrát podľahla. "Áno, podľahla. Mám tridsaťpäť, už mi nie je dvadsať, takže už som tiež niečo zažila a aj toto sa mi bohužiaľ stalo a stáva sa to aj v lepších rodinách," dodala s úsmevom riaditeľka prestížnej súťaže, ktorá do Karlových Varov dorazila v spoločnosti tohtoročných kráľovien krásy.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. október 2024 11:15