Známy superstárista našiel v zahraničí lásku.dreamstime
StoryEditor

Známy slovenský spevák si našiel novú lásku: Spriaznenú dušu stretol v Holandsku!

08.07.2024, 13:52
Celebrity

Víťaz speváckej šou SuperStar Adam Pavlovčin prežíva krásne chvíle. Ako prezradil, je šťastne zamilovaný. Svojho nového priateľa našiel v Holandsku!

Keď Adam Pavlovčin predstúpil na súťaži pred porotu Superstar bolo jasné, že tento skromný chlapec zamieša karty. A predsa. Nakoniec súťaž vyhral. Hudobník má sestru, ktorá sa venuje herectvu, takže obaja majú evidentne umelecké vlohy. Ich mama sa keď boli malí rozviedla a jej nového partnera bral odjakživa, ako vlastného otca. S vlastným má neutrálny vzťah. Adam o svojej orientácii pred verejnosťou mlčal. Ale ani ju nepopieral. Teraz vyšiel s pravdou von. Svetu predstavil svojho priateľa.

Novinku vo svojom osobnom živote sa spevák pochválil pre Super.cz. „Áno, častejšie sa ocitám v Amsterdame, kde som sa možno zamiloval. Takže aj ten osobný život je tak trošku v rozkvete. Som po dlhej dobe veľmi spokojný,“ s tým, že zatiaľ ide o vzťah na diaľku. Priznal, že mu to dokonca aj vyhovuje: „Zatiaľ áno, ja som v nejakých veciach veľký individualista, takže takto má človek to najlepšie z oboch svetov,“ pokračoval Pavlovčin. „Mám teda priestor pre seba a zároveň sme aj spolu. Malíčko to striedame, podľa pracovných možností,“ dodal hudobník, ktorý vystupuje pod umeleckým menom ADONXS.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. október 2024 10:58