Rodinka sa podelila o krásnu správu.Instagram/Tomas Bezdeda
StoryEditor

Tomáš Bezdeda sa podelil o nádhernú správu. Bude z neho dvojnásobný otec!

07.07.2024, 11:50
Celebrity

Tomáš Bezdeda (38) sa už o pár mesiacov stane dvojnásobným otcom. Len pred pár dňami ich synček Jakubko oslávil prvý rok a už sa mu dvojica postarala aj o parťáka.

Tomášovi a Ivane sa zrejme rodičovstvo poriadne zapáčilo. Krásnu správu o očakávanom prírastku oznámili počas Jakubkových narodenín.

Budú štyria

U Tomáša si už pomaly začíname zvykať na to, že verejnosť dokáže poriadne prekvapiť. Prvým prekvapením bolo, keď sa len po pár mesačnej známosti so svojou manželkou Ivanou zasnúbil. Nasledovala rozprávková svadba, počas ktorej už Ivana čakala ich prvorodeného potomka. Z páru sa stali rodičia koncom júna minulého roka. A o poriadne prekvapenie sa postarali aj tentokrát. Počas oslavy Jakubkovho prvého roka oznámili, že už onedlho budú štvorčlenná rodina: „Jakubko náš, všetko najlepšie k tvojim 1. prvým narodeninám. Verím, že sa ti darček bude páčiť a budete si s bračekom rozumieť…“ Na fotografii nastávajúcej mamičke vidno už aj malé bruško, z čoho sa dá usúdiť z Jakubka by sa mohol stať veľký brat už koncom tohto roka, alebo začiatkom toho budúceho. Rodičom gratulujeme!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. október 2024 13:56