Hannah má osem detí, ale aj vlastnú farmu a tituly zo súťaží krásy.instagram/ballerinafarm
StoryEditor

Z Missky farmárka a mama 8 detí dokazuje, že všetko sa dá, keď sa chce: Život Hannah je fascinujúci

07.07.2024, 11:00
Celebrity

Hannah Neeleman môžete nájsť na Instagrame pod prezývkou Ballerina Farm, ktorá skvelo opisuje jej fascinujúci život. Okrem toho, že navštevuje súťaže krásy, má osem detí, s ktorými žije na veľkej farme. Keďže dokazuje, že všetko sa dá, keď sa chce, je inšpiráciou pre mnohé ženy.

Influencerka Hannah má na Instagrame veľké množstvo fanúšičiek. Dôvodom je najmä fakt, že jej životný štýl je výnimočný a veľmi inšpiratívny. V súčasnosti žije na veľkej farme, kde sa spolu s manželom Danielom stará o zvieratá a vychováva osem detí. Okrem toho stíha navštevovať aj súťaže krásy, na ktorých jej len málokto uverí, že má za sebou už toľko pôrodov. Je ťažké uveriť aj tomu, že bola Hannah v minulosti typické mestské dieťa, ktoré sa túžilo stať balerínou. Ako sa teda dostala až k farmárčeniu?

Z baleríny farmárka

Hannah sa narodila ako obyčajné mestské dieťa, ktoré navštevovalo baletnú školu a túžilo sa raz stať profesionálnou balerínou. Keď sympatická blondínka dospela a stretla svojho budúceho manžela Daniela, jej život sa zmenil od základov. Veľa spolu cestovali po Brazílii, kde sa obaja zamilovali do farmárčenia. Práve tam sa rozhodli, že po takomto štýle života túžia. Hannah sa tak vzdala kariéry baletky a presťahovali sa do Utahu, kde kúpili pôdu a vybudovali si svoju vlastnú farmu. To, ako vyzerá ich vidiecky život, zdieľa Hannah na Instagrame, na ktorom má viac ako 9 miliónov fanúšikov.

 

Je inšpiráciou pre mnohé ženy

Na sociálnej sieti tejto pôvabnej blondínky môžete vidieť, ako vyzerá každodenná starostlivosť o ich zvieratá, ako sa vyrába maslo, smotana, syr, cestoviny či pečie chutný chlieb. Popri tom Hannah rada ukazuje aj svojich osem detí, ktoré jej so všetkým pomáhajú a prinášajú jej do života šťastie. Inšpiratívny však nie je len pohľad na jej vidiecky život, ale aj štíhlu figúru, s ktorou často navštevuje súťaže krásy. Len nedávno sa stala Miss Utah America a mnohým ženám tak ukázala, že modelkou môže byť aj matka ôsmich detí. Ak túžite nahliadnuť do sveta tejto výnimočnej a inšpiratívnej ženy, rozhodne navštívte jej profil na sociálnej sieti. Budete prekvapené, čo všetko stíha pri farme a deťoch.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. október 2024 11:15