Zuzana Ťapáková pôsobila ako riaditeľka Sekcie marketingu RTVS.archív
StoryEditor

Zuzana Ťapáková nečakane odchádza z STVR. Exkluzívny flek si nevedela podržať?!

04.07.2024, 09:59
Celebrity

Nové vedenie Slovenskej televízie a rozhlasu oznámilo v priebehu stredy ďalšiu personálnu rošádu. Zuzana Ťapáková končí na pozícii marketingová riaditeľka. Čistky začali už, keď ukončila pracovný pomer s Jánom Žgravčákom, ktorý viedol v STVR sekciu športu a moderoval reláciu Hit roka.​

Nečakane bola funkcie odvolaná riaditeľka Sekcie marketingu a komunikácie Slovenskej televízie a rozhlasu Zuzana Ťapáková.

Zástupca generálneho riaditeľa Slovenskej televízie a rozhlasu Igor Slanina poveril riadením Sekcie marketingu a komunikácie Andreu Pivarčiovú.

„Uvedomujem si, že do Slovenskej televízie a rozhlasu prichádzam v zložitej situácii. Igora Slaninu považujem za mimoriadne kvalitného manažéra,  s ktorým som vo verejnoprávnom médiu už pracovala, preto som sa rozhodla jeho ponuku prijať. Verím, že aj vďaka proaktívnej mediálnej a marketingovej komunikácii sa nám podarí prispieť k budovaniu pozitívneho  vnímania Slovenskej televízie a rozhlasu  v očiach divákov a poslucháčov,“ uviedla Andrea Pivarčiová, ktorá bude viesť Ťapákovej sekciu.

image

Nahradí ju bruneta (vľavo. Andrea Pivarčiová).

rtvs
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. júl 2024 10:05