Marianna Ďurianová sa vracia do Markízy.archív
StoryEditor

Vyšachovala ju: Ďurianová nahradí Puškárovú. Prestup roka. Zo športovej moderátorky do Markízy

02.07.2024, 10:27
Celebrity

Dlhoročná tvár Televíznych novín Zlatica Švajdová Puškárová len nedávno oznámila, že do moderátorského kresla sa po dlhšej pauze už nevráti a na obrazovky sa vracia s vlastným autorským projektom. Ihneď sa špekulovalo na koho Markíza staví a dá na toto miestečko. Dnes je to jasné.

Zlatka už bude na obrazovke oveľa menej. Pôsobiť bude v rámci správ s vlastným autorským projektom, ktorý bude stabilnou súčasťou sobotných vydaní Televíznych novín. Pôjde o pravidelnú reportážnu sériu s názvom „Zlaté talenty so Zlaticou“, v rámci ktorej bude skúsená novinárka cestovať po celom Slovensku a netradičným spôsobom predstavovať divákom talentovaných ľudí, ktorí si zaslúžia mediálnu pozornosť. Šušká sa, že blondínka sa tak rozhodla aby sa mohla viac venovať rodine a keďže s manželom moderovali spoločne večer čo vyžaduje aj dlhú prípravu bola Zlatka s deťmi pomenej. K tomu dvojica ešte býva mimo Bratislavy takže na cestách trávili veľa času.

Takže Zlatisu Švajdovú Puškárovú nahradí podľa pluska.sk dlhoročná moderátorka Marianna Ďurianová. Tá má mať za sebou už aj jednanie so šéfom televízia v Záhorskej bystrici a ruka je v rukáve. Oficiálne stanovisko o tomto prestupe ešte Markíza ani STVR nedala.

Marianna pred rokmi neodišla z Markízy s príliš pozitívnou energiou. Vtedy sa potajomky chystala do konkurenčnej Jojky. Lenže tento plán aj s Pavlom Bruchalom im nevyšiel a tak skončili s prázdnou. Pred desiatimi rokmi, po 13 rokoch v Markíze, ju vtedajší generálny riaditeľ JOJ-ky František Borovský "kúpil" do Joky. Marianna súhlasila, hoci vôbec netušila, aký projekt má pre ňu vymyslený. Neskôr však zažila obrovský pád na dno! Krátko nato, ako Markíze dala zbohom, Borovský o post generálneho riaditeľa v Joj prišiel.

SPOMÍNATE SI AKO VYZERAL BOROVSKý, KTORÝ MOHOL ZA JEJ PÁD? POZRITE SI V GALÉRII

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. júl 2024 10:39