Jasmina so synom Sanelom.Instagram/Jasmina AlagicInstagram/Jasmina Alagic
StoryEditor

Jasmina Alagič bilancuje: Takýto život si nepredstavovala!

01.07.2024, 09:30
Celebrity

Narodeniny sú pre mnohých dňom, kedy bilancujú svoj život. A inak tomu nebolo ani v prípade známej moderátorky, Jasminy Alagič. Tá pred pár dňami oslávila svoje tridsiate piate narodeniny a o svoje pocity sa neváhala podeliť.

Jasminu máte možnosť poznať ako energickú ženu, ktorá si užíva život plnými dúškami. Ako si však svoj život predstavovala pred pár rokmi?

Dojímavé prianie

Jasmina minulý týždeň oslávila narodeniny a okrem mnohých známych tvári jej verejne zagratuloval aj jej manžel, Patrik Rytmus Vrbovský. Známy raper jej venoval dojímavé slová: „Manželka moja milovaná. Všetko najlepšie k tvojim 35tim narodeninám. Uchovaj si prosím naďalej detskú dušu ktorú máš. Tvoje tešenie z obyčajných vecí. To ako žiješ pre všetkých okolo seba a ako na nich myslíš je nádherná a inšpiratívna vlastnosť. Buď naďalej človek, ktorý rozdáva a berie 0 %. Buď naďalej milujúca mama, manželka, dcéra, sestra, sesternica s veľkým srdcom. Ľúbime ťa.“

image

Na Jasminu nezabudli ani jej kolegovia.

Instagram/Jasmina Alagic

Ako si to predstavovala?

Tak ako mnohí, aj Jasmina pri príležitosti svojich narodenín bilancuje svoj život. K spoločnej fotke so synom Sanelom napísala: „Tento týždeň som mala 35 rokov. A áno, aj ja som bilancovala. Budem stručná: Nikdy by mi nenapadlo, že budem viesť takto plnohodnotný, bohatý,šťastný život ako vediem už vo svojich 35 rokoch. Stále viac si uvedomujem vďaku za toto celé, šťastie,ktoré nie je vôbec samozrejmosťou. Mať milujúcu rodinu, zdravé dieťa, stabilné príjmy za prácu ktorú milujem, úprimne priateľstva, toto všetko je niečo kam ani moje sny nesiahali. Bohu, rodine,priateľom ďakujem viac ako inokedy a v neposlednom rade aj všetkým Vám tu, ktorí ma podporujete a posielate lásku. Ja ju cítim a verím, že tu moju vnímate Vy tiež. Žijem život,ktorý je obrovským darom a ja to celé tu na tomto svete, v tomto tele, s tou to mysľou nemienim premárniť, práve naopak. Radosť z neho, budem posúvať každému, kto mi príde do cesty.“ Jasmine prajeme dodatočne všetko najlepšie!

image

Jasmina je vďačná za všetko, čo v živote má.

Instagram/Jasmina Alagic
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. júl 2024 09:32