Eva je pred objektívom ako doma.Instagram/Eva Cifrova
StoryEditor

Bývala playmate Cifrová opäť zhodila oblečenie. Top forma jej rozhodne nechýba!

01.07.2024, 08:00
Celebrity

Bývalá playmate Eva Cifrová (40) sa opäť vyzliekla pred objektívom fotoaparátu. S obdivnými komentármi na jej adresu sa akoby vrece roztrhlo. Nie je to ani rok od pôrodu jej prvorodenej dcéry Elaye a Eva je vo forme, na akú ste boli u nej zvyknutí.

Bývalá modelka nemohla dlho otehotnieť a tak sa partnerom rozhodli ísť cestou in vitro čo sa im aj podarilo a kráska sa vyjadrila, že určite chcú k dcérke aj súrodenca. Kým za posledné mesiace sa na Eviných sociálnych sieťach objavovali najmä fotografie rozkošnej dcérky, v uplynulých týždňoch sú fotky opäť predovšetkým o nej.

Mama na plný úväzok

Eva sa v auguste minulého roka stala prvýkrát mamou. Netají sa tým, podstúpila úspešné umelé oplodnenie a tak jej už rok robí radosť roztomilá dcérka Elaya. Tá však novopečeným rodičom najmä prvé mesiace dala poriadne zabrať a Eva sa so svojimi skúsenosťami s novorodeniatkom pravidelne delí aj so svojimi fanúšikmi. Je absolútne autentická a okrem krásnych chvíľ opisuje často aj tie ťažké, o ktorých sa možno nehovorí až tak ľahko, no ostatné mamičky jej úprimnosť kvitujú. Už takmer rok sa teda Evin svet točí v prvom rade okolo dcérky. No prednedávnom urobila výnimku a dopriala si kvalitný oddych. A pár šteklivých záberov ako bonus.

V Evinom rúchu

Eva je ako bývalá playmate zvyknutá na objektív fotoaparátu, no za posledné mesiace pred ním pózovala predovšetkým so svojou dcérou a partnerom. Prednedávnom však bola na dovolenke v Španielsku a jej skalní fanúšikovia tak na profile mohli opäť vidieť Evu tak, ako boli u nej zvyknutí ešte pred narodením dcérky.

Nechýba množstvo fotografií v plavkách, v ktorých Eva vyzerá ako skutočná Bohyňa a tehotenstvo sa na jej krivkách rozhodne nepodpísalo. A ako bonus si Eva dopriala aj fotografiu, na ktorej úplne zhodila šaty. Decentná fotka žne obdivné komentáre, čo možno samotnú Evu bude motivovať k tomu, aby sa do roly modelky štylizovala častejšie.

ANKETA
Páči sa vám Evina fotka?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. júl 2024 10:30