Jana Nagyová je stále žena plná energie.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Slávna Arabela po rokoch šokuje verejnosť! Radikálne zmenila imidž, vyzerá úplne inak!

30.06.2024, 13:00
Celebrity

Dáma, ktorej školský život bol vždy senzačný a na všetko jej stačil zázračný prsteň. Ak ste si pri týchto slovách predstavili krásnu blondínu, urobili ste správne. Hovoríme o jemnej princeznej z 80tych rokov, Arabele. Nežnú krásku, ktorú hrala Jana Nagyová (65), by ste dnes možno ani nespoznali. Po niekoľkých rokoch herečka radikálne zmenila imidž! Na nudný strih dôchodkyne zabudnite, prekvapila odvážnym krátkym účesom. Musíme len dodať, že vyzerá naozaj výborne.

Rodina na prvom mieste

Arabela je známy československý seriál pre deti, ktorý vyšiel v roku 1980. Príjemným spôsoboch hovorí o rozdieloch medzi skutočným a rozprávkovým svetom. Hlavnú postavu vtedy stvárnila 20-ročná Jana Nagyová. Podarilo sa jej stvárniť úlohu milej a krehkej blondíny, ktorú si zamilovali tisícky detí aj dospelých. Herečka sa už dlhé roky profesionálnej umeleckej činnosti nevenuje. Nie kvôli tomu, že by nedostávala veľa ponúk. Možností mala naopak stovky, ale rozhodla sa dať prednosť rodine. Šťastie sa jej však pri prvých dvoch mužoch nájsť nepodarilo. Objavila ho až pri treťom manželovi, s ktorým aktuálne žije v Nemecku. Tvrdí, že sú veľmi šťastní, užívajú si chvíle jeden s druhým aj s ich rodinou.

Noviny sa však šíria rýchlo a aj napriek inej krajine sa k nám pohotovo dostala informácia, že sympatická Jana sa rozhodla pre zmenu imidžu. Mnoho ľudí si možno myslelo, že vzhľadom na svoj vek, nebude príliš experimentovať. Predstavili by ste si zrejme nevýrazný melír, jemné podstrihnutie končekov či len netradične upravené vlasy. V tomto prípade, opak je pravdou. Herečka sa ostrihala na krátko, ide dokonca aj s aktuálnymi trendmi! Zvolila takzvaný ,,pixie cut“, ktorý ju poriadne zmenil, ale samozrejme, k lepšiemu.

Čo to vlastne znamená?

Pixie cut je novodobý typ účesu, ktorý je kratší po bokoch hlavy a na vrchu je o niečo predĺžený. Typický je aj veľmi krátkou ofinou. Zaujímavosťou je, že jeho názov je odvodený z mytológie! Pojem,,pixie“ v dávnej britskej histórii predstavoval mýtickú postavu. Tá mala pravdepodobne odkazovať na keltský spôsob viery. Dámy, ak sa rozhodnete pre takýto odvážny strih, ťaháte so sebou aj kúsok histórie, ktorý tento pojem nepochybne zahŕňa.

ANKETA
Páči sa vám Arabelin nový strih?

Starne do krásy

My ženy sa rady pochválime. Rovnako to je aj v herečkinom prípade. Hneď po ostrihaní na sociálne siete zavesila svoju selfie z auta. Na fotke dokonale vidno jej obrovskú zmenu, ktorú si uvedomuje aj Jana. Pod fotografiu napísala stručný a výstižný popis: ,,Nový nedeľný strih!“

Pod záberom sa postupne začali objavovať komentáre. Tento krát dámu nepochybne príjemne prekvapili. Fanúšikovia zhodnotili, že vyzerá výborne a účes jej ubral niekoľko rokov. Jednoznačne teda môžeme tvrdiť, že Arabela starne do krásy!

Nerieši šediny, ale svoje sny

Na fotografii okrem výraznej premeny vidieť aj niekoľko iných detailov. Jana pred nikým neskrýva svoje nedokonalosti, práve naopak, rada sa k nim prizná. Selfie zameralo  niekoľko jej šedivých vlasov, ktoré sú v jej veku úplne bežné.  Rovnako to vníma aj herečka, ktorá  takýmto spôsobom odhalila svoju otvorenosť a prirodzenosť.

Nedávno na internete zverejnila  svoje celoživotné motto. Výzor podľa nej ani zďaleka nie je niečo, čím by sme sa mali každodenne trápiť. Myslí si, že na svete sú oveľa dôležitejšie veci, ako zopár šedivých vlasov. Svoje myšlienky teda pekne zhrnula, tohto sa drží už niekoľko rokov:

„Najkrajší vek ženy je vtedy, keď prestane počítať šediny a začne si plniť svoje sny.“

Či už 20, alebo 65-ročná Arabela, výborne vyzerá stále! Niet pochýb o tom, že napriek dôchodkovému veku ide stále s dobou. Neuniknú jej nijaké trendy, drží sa v podstate toho, čo je najviac moderné! My jej teda želáme, aby sa v nových vlasoch cítila ešte krajšia a šťastnejšia. A aby sa jej skutočne podarilo prestať počítať jej šediny a plniť si všetky sny, po ktorých túži.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. júl 2024 09:53