Maroš Kramár sa stal dedkom a štvornásobným otcom.
StoryEditor

Maroš Kramár sa neplánovane ocitol pri pôrode dcéry: „Bol to pre mňa fakt silný zážitok“

28.06.2024, 08:00
Celebrity

Z Maroša Kramára (65) sa stal pred pár týždňami štvornásobný otec. Krátko pred narodením dcéry Rije z neho jeho syn Timur dokonca urobil dedka. U Kramárovcov teda v nasledujúcich rokoch o detský smiech, ale aj povinnosti s tým spojené nebude núdza. Pri štvrtom dieťati sa známy herec dokonca nechal nahovoriť aj na to, že bude pri pôrode, aj keď absolútne neplánovane.

Dnes si už máloktorý otecko nechá ujsť príležitosť byť pri pôrode svojho potomka. Prítomnosť partnerov si pochvaľujú aj budúce mamičky, pre ktoré sú ich polovičky oporou. O túto skúsenosť je bohatší aj samotný herec, hoci až na štvrtý pokus.

Nová skúsenosť

Maroš Kramár v oblasti rodičovstva nie je žiadny nováčik. Predsa len má z predchádzajúceho manželstva tri deti, Tamaru, Timura a Marka. Nebol však pri narodení ani jedného z nich: „Ja už mám veľké tri deti, ale nebol som ani pri jednom pôrode. Vždy som mal nejaké pracovné povinnosti. To si pamätám, že raz som moderoval, raz som daboval...“ Pri pôrode však neplánoval byť ani v štvrtom prípade: „Tentokrát to bolo tak, že v podstate som nemal byť pri pôrode, lebo ja nemám rád krv, nemám rád nemocničné prostredie, tak ma to neláka. Nechcel som si pokaziť celý tento zážitok.“ Keďže mal v deň narodenia dcérky voľno, tak sa ponáhľal do nemocnice s plánom počkať na okamih keď sa dievčatko narodí. Mladá doktorka ho však prehovorila, aby šiel ku pôrodu a on súhlasil a zdá sa, že na tento zážitok nikdy nezabudne: „Zrazu, kde sa vzala, tu sa vzala Rija bola na svete. A bol to pre mňa fakt silný zážitok, ešte teraz mám slzy v očiach.“ V rozhovore pre Rádio Melody tiež priznal, že sa štvrtému dieťaťu dlho bránil, no napokon ho jeho dlhoročná partnerka Ina presvedčila a dnes toto rozhodnutie neľutuje. Svoj vek nikdy nevnímal ako problém a prvoradé je pre neho to, aby všetkým svojim deťom doprial všetko čo potrebujú, a aby sa vedel o rodinu postarať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. jún 2024 08:02