Vlastina SvátkováProfimedia - Standardis
StoryEditor

Herečka Vlastina Svátková ukázala prsia po plastike. Trpel jej intímny život

27.06.2024, 14:47
Celebrity

Herečka Vlastina Svátková (42) sa zverila s tým, že podstúpila plastickú operáciu pŕs. Trojnásobná mamička sa rozhodla ísť s pravdou von. Navonok sa javí ako sebavedomá žena, no po narodení detí, dojčení a zmenách vzhľadu pŕs začala o sebe pochybovať, čo negatívne ovplyvňovalo okrem iného aj jej intímny život.

Známa herečka sa rozhodla o skrášľujúcej operácií otvorene prehovoriť a netajiť ju: „Za svoj život som počula už toľko komentárov a súdov, ako vyzerám. Zvykla som si, že každý by dokonalé telo vymodeloval inak. Ale najdôležitejšie pre mňa zostáva, ako svoje telo vnímam ja. A čo s ním urobím, je len moja voľba,“ začala svoj príspevok na Instagrame Vlastina Svátková.

Pred pár dňami robila herečka rozhovor na kameru. Redaktorka sa jej pozrela do výstrihu s otázkou, či má upravené poprsie a či podstúpila nejakú z invazívnych metód. „Povedala som, že nie. Ale klamala som. Hovorila som si, že je do toho každému prd,“ vysvetľuje prečo pri rozhovore klamala.

Netají to

Svoj postoj však nakoniec prehodnotila a o plastickej operácii pŕs sa rozhodla prehovoriť verejne. „Nechcem klamať, že takto vyzerá matka troch detí, ktoré dlho dojčila. Nechcem žiť pod tlakom na rozhraní toho, čo môžem povedať a čo nie. Čo je moje osobné a len pre tých najbližších a čo musím tajiť a skrývať. Mala som svoje prirodzené, krásne prsia. Ale po deťoch z nich zostala forma, ktorá sa mi nepáčila a trápilo ma to,“ opisuje otvorene Svátková.

 

Nebola spokojná

Napriek tomu, že sa javí ako sebavedomá žena, tiež vraj o sebe občas dokáže pochybovať. „Vnímanie môjho tela ovplyvňovalo aj môj intímny život. Zhasínala som svetlo, aby som nebola vidieť. Som žena, som matka, som slobodná. A neustále sa rozhodujem medzi tým, čo chcem a čo nechcem. Túto možnosť máme všetci. A tak som sa po dlhom premýšľaní, konzultovaní a hľadaní toho pravého doktora rozhodla. Čakať na konzultáciu a zákrok asi rok sa vyplatilo. Milujem svoje telo, ale teraz o niečo viac,“ dodáva herečka.

Vlastina Svátková pôsobila v modelingu. Zahrala si v zahraničných filmoch Casino Royale a Červený Baron. Objavila sa vo filmoch ako Ženy v pokušení, Hodinu nevieš, Fair Play, Túžba motýľa či televíznych seriáloch Prvá republika a Nevinné klamstvá.

FOTO VÝSLEDKU PLASTICKEJ OPERÁCIE HEREČKY NÁJDETE V GALÉRII

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. jún 2024 14:58