Hanychová si pred dvadsiatkou užila s Jágrom.profimedia
StoryEditor

Hanychová prehovorila o pomere s Jágrom: Dobíjal sa k nej cez balkón

26.06.2024, 10:03
Celebrity

Keď mala devätnásť rokov prežila Agáta Hanychová s hokejistom Jaromírom Jágrom krátku romancu. Vášnivé bozky lietali priamou nej doma. Kým si však padli do náručia musel športovec zdolať mnoho prekážok.

Influencerka a bývalá modelka sa rozhodla, že sa podelí so svetom o svoje intímne zážitky s najslávnejšími mužmi českého šoubiznisu. Nevynechala ani pikantnosti z romániku s kučeravým Jágrom. 

Influencerka si teraz zaspomínala na noc strávenú s hokejovým bohom Jaromírom Jágrom. S ním Agáta prežila horúce chvíle v dome svojej matky Veroniky Žilkovej, keď mala iba 19 rokov! „Nemal kde spať, takže som urobila dobrý skutok!“ rozhovorila sa v podcaste so svojim bratom Vincentom. „Išli sme z nejakého baru v mojom popísanom aute. Nešli sme na hotel, pretože som vtedy musela byť do nejakej hodiny doma a tiež nie som žiadna ku*va!“ objasňovala.

„Vzala som ho preto k mame domov, pretože to mal ďaleko a aby si nemusel platiť taxíka,“ pokračovala. „Spali sme pri Stropnickom v izbe a vyvrátili sme mu dvere!“ šokovala influencerka. Na Jágrovu nočnú návštevu si podľa všetkého dobre pamätá aj jej brat Vincent, ten totiž doplnil, že Jágr vtedy z ich domu údajne utiekol oknom!

„Agáta mi o tej nočnej návšteve povedala po pár dňoch, keď som na ňu udrela, prečo sú rozbité balkónové dvere a na streche polámané a rozšliapané škridly,“ potvrdila Žilková.

Známa česká škandalistka pri vymenovávaní svojich ex nezabudla, že sa bozkávala aj s Leošom Marešom, ale vraj to ďalej nezašlo. Pred tým, ako sa dala dokopy s exmanželom Jakubom Prachařom mala najprv zálusk na jeho kolegu z kapely Night Work, Vojta Dyka. 

„Bozkávala som sa s Dykom a Chymčáková (kamarátka pozn. red.) bola na izbe s Prachařem. Ja som sa potom ale rozhodla, že Kuba je milšia... Vojta je hrozne nafúkaný,“ vysvetlila Hanychová svoju vtedajšiu voľbu medzi dvoma bývalými kolegami z kapely.

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. september 2024 07:58