S modelkou prežíval Mareš búrlivý vzťah.
StoryEditor

Marešova exmilenka lieta v problémoch. Súdy, rozchod a zbavuje sa mega nehnuteľnosti

25.06.2024, 14:17
Celebrity

Vždy obletovaná česká misska a modelka Petra Faltýnová (46) nemala nikdy o pozornosť núdzu. Luxusné dovolenky, život na vysokej nohe. Bývalá milenka Leoša Mareša (48) teraz rozpredáva majetok a bývalý ju žaluje o peniaze.

Dlhonohá modelka Petra Faltýnová, ktorá bola kedysi ozdobou každého večierku sa pred rokmi nenápadne vytratila z Česka a žila po boku majetného podnikateľa Davida Bloomoma v Amerike. Po rozchode s miliardárom sa v tichosti vrátila do svojej domoviny a aj keď už Petra nechce na seba evidentne už pútať pozornosť ako kedysi, nedarí sa jej to. Lenže tentokrát sa zdá, že sa brunetka pasuje s poriadnymi trampotami.

Bývalý milenec Bloom ťahá údajne modelku po súdoch. Ten v žalobe uviedol, že si od neho druhá vicemiss ČR roku 1998 požičala 150 tisíc dolárov, a odmieta mu dlh splatiť. Aktuálne vyskočila na internete ponuka, že Faltýnovej domov je na predaj. Začalo sa šuškať, že práve preto aby splatila finančné nezrovnalosti. 

Je na trhu

Za obrovskú vilu v Hodkovičkách žiada milión osemsto tisíc eur. Úžitková plocha je 475 m2, sedem izieb, dve kuchyne, tri kúpeľne, priestranná obývacia izba aj pracovňu alebo práčovňu. Dom je navyše vhodný aj na bývanie viacerých generácií, a to vďaka dvom samostatným vstupom. 

Dom je však na papieroch záhadne podelený. Ako uvádza blesk.cz z verejne dostupných informácií v katastri nehnuteľností nie je celkom jasné, ako sa Faltýnová k takej hodnotnej vile dostala ani či je jej výlučnou majiteľkou. V nadobúdacích tituloch možno dohľadať len toľko, že vlastníkom jednej bytovej jednotky vo vile bol jej brat Michal (47), ktorý ju ale v roku 2019 sestre daroval. Súčasne je ale celý dom oficiálne napísaný na firmu Adriblue, v ktorej je Petra Faltýnová konateľkou a spoločníčkou rovnako ako jej exmanžel a otec dcéry Adriany Simon Štekl (46) a jedna z jeho firiem.

Záhadne prepojení cez majetky sú expartneri dodnes. Na Faltýnovú bol napríklad roky písaný aj Šteklov byt v Miami. Ten sa v septembri 2022, asi dva týždne po tom, čo na Petru dopadla Bloomova žaloba, stal opäť Šteklovým, aby ho Štekl tento rok v januári predal.

Modelka na seba asi najviac pútala pozornosť, keď tvorila pár s moderátorom Leošom Marešom. Keď mu po niekoľkých rozchodoch dala nakoniec zbohom vyjadril sa Mareš, že sa práve z tohto rozchodu dostával veľmi dlho. 

FOTO LUXUSNEJ HACIENDY NÁJDETE V GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. september 2024 16:47