Spoločná fotka ikonického páru, Geissenovci.
StoryEditor

Carmen Geissenová šokuje celý svet. Schudla tak, ako ešte nikdy predtým!

24.06.2024, 13:00
Celebrity

Pamätáte na známych milionárov, ktorých sledoval takmer celý svet? Populárni Geissenovci ohúrili mladú, ale aj staršiu generáciu. Ich prepych je priam nákazlivý a pri pohľade na absolútne bezstarostný život sa človeku darí celkom slušne zrelaxovať. Carmen Geiss (59) sa v kondícii udržuje neustále, aj napriek tomu, že už sa o nej nehovorí tak často ako pred rokmi. Aktuálne totižto poriadne schudla! Na svojom instagrame šokuje perfektne vyšportovanou postavou a je očividné, že úpravám podľahla aj jej tvár. Toto by ste nečakali, vyzerá úplne inak!

Geissenovci je nemecká dokumentárna reality show zaoberajúca sa životom štvorčlennej milionárskej rodiny. Vysiela ju nemecká televízia a v súčasnosti beží 21. séria. Seriál sa stal úspešným aj na Slovensku, kde ho od roku 2012 vysielala TV JOJ.

Je ich život naozaj ťažký?

Aj napriek tomu, že príhody obľúbenej komunity vychádzajú s podtitulom Ťažký život milionárov, všetkým je jasné, že bežné problémy sa ich vôbec netýkajú. Nezaoberajú sa okolnosťami, ktoré rieši klasický človek. Práve naopak, žijú v diametrálne odlišnom vesmíre, ako väčšina z nás. Práve tento fakt robí sériu mimoriadne pútavou. Ľudí baví sa pozerať na nedostupný prepych. A keď sa z neho podarí urobiť reality show, je to ešte o niečo lepšie! To, že svoj život nazývajú ťažkým by sa pravdepodobne dalo spochybniť. Avšak nikto z nás sa o to nepokúša, pretože obľúbenú dvojicu si všetci jednoducho zamilovali. Aj s ich humorom či pohľadom na svet.

Carmen sa stráca pred očami

Manželia, Carmen a Robert (60), si žijú idylickým životom. Ľudia sa pozerajú na ich nikdy nekončiace dovolenky, doťahovanie sa či jednoducho ich,,obyčajné“ dni. Carmen je podnikateľka, fitnes trénerka, speváčka, herečka a modelka. Robí toho skutočne dosť, je preto obdivuhodné, že sa dokáže ešte aj poctivo starať o svoje telo. Za posledné obdobie sa jej to darí naozaj jedinečne. Schudla niekoľko kíl, fanúšikovia tvrdia, že sa doslova stráca pred očami!

Na svojom instagrame mediálna hviezda rada pridáva výrazné a sexi fotografie. Neváha sa pochváliť svojím zovňajškom a na základe jej otvorenej komunikácie si vytvorila naozaj stabilnú skupinu sledovateľov. Follow jej na sociálnej sieti dalo viac ako milión ľudí!

Rada sa prezentuje tým, že každodenne do seba investuje niekoľko hodín. Veľa cvičí, má osobného trénera, stará sa o svoju stravu alebo si jednoducho užíva život. Napriek jej veku, to ide naozaj pozoruhodne dobre. Nemôžeme spochybniť, že telo sa jej očividne zmenilo k lepšiemu. Samozrejme s tým súhlasí aj sama Carmen, nasvedčuje tomu popis k jednej z fotografii.

,,Už teraz som na seba hrdá! Disciplína a tvrdá práca sú už teraz viditeľné!“ napísala Geissenová hrdo.

Postava však nebola jediná oblasť, ktorá sa za posledné obdobie u bývalej modelky vylepšila. Okrem štíhleho pásu herečkin úsmev zdobia aj dokonale biele zuby. Teraz vyzerá skutočne ako hollywoodska hviezda. Lesklé vlasy, súmerná postava, čistá pleť a dokonalá tvár. Carmen je jednoducho diva!

Či už ste fanúšikom tejto show alebo nie, musíte uznať, že jej hlavná hrdinka vyzerá skutočne obdivuhodne! Za jej disciplínu si nepochybne zaslúži veľké uznanie. Len tak ďalej Carmen!

ANKETA
Páči sa vám ako Carmen schudla?

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. september 2024 12:17