Nela Pocisková.Instagram/Nela Pociskova
StoryEditor

Nela Pocisková hore bez. Takto nahú ste ju ešte nevideli

21.06.2024, 10:00
Celebrity

Nela Pocisková (33) je jednou z najtalentovanejších herečiek a speváčok na Slovensku. Jej kroky sleduje mnoho fanúšikov a jej konanie sa mnohokrát nevyhne nie len pozitívnym, ale aj negatívnym komentárom. Inak tomu nebolo ani tentokrát. Nela zverejnila fotku hore bez a vlna kritiky na seba nenechala dlho čakať.

Herečka si svoje súkromie stráži, no z času na čas sa aj ona o úlomky z neho podelí. Posledná zverejnená fotografia rozdelila ľudí na dva tábory.

Intímna fotka

Nela sa na svojich sociálnych sieťach podelila o intímnu fotografiu so svojou dcérou Lianou. Z jej popisu pri fotografii je zrejmé, že možno tak trošku tušila, že záber vyvolá diskusiu a že sa nájdu aj takí, ktorí ju nebudú hodnotiť práve pozitívne: „Je mi asi jedno čo tu nájdem nižšie pod fotkou ale táto fotka má pre mňa atmosféru, je to zahájenie tohtoročnej sezóny pri našej obľúbenej vode, a keď mám pocit že cítim mierne pracovné preťaženie, pozriem sa na ňu.“ Kým niektorí fanúšikovia ocenili Neline dokonalé krivky, iní sa pohoršujú nad tým, že sa nahá fotí so svojou dcérou: „Čím staršie, tým viac sa majú potrebu odhaliť...poľutovaniahodné. A ešte aj s deckom v náručí. Neprejde rok a bude tu Nela v plnej paráde.“ No našli sa aj pekné reakcie: „Nádherná fotka a ty máš postavu bohyne. Jedine kto by tu kritizoval je niekto kto len závidí nič viac. Nádherná momentka mamy a dcéry.“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
21. jún 2024 10:02