Mária Zelinová sa pochválila svojimi novými náušnicami.Instragra/ Zuzana Sersen
StoryEditor

Modelka Mária Zelinovaná sa vrátila z exotického Bali bez priateľa. Vzťah sa jej tam rozpadol

19.06.2024, 14:59
Celebrity

Iba nedávno sa vrátila z vysnívanej dovolenky na Bali. Avšak okrem krásnych zážitkov modelka a moderátorka Mária Zelinová odhalila, že je opäť slobodná a s priateľom si dali zbohom.

Mária na jar podstúpila procedúru zmrazenia vajíčok na reprodukčnej klinike. Jej dnes už bývalý priateľ Tomáš má už potomka z predchádzajúceho vzťahu a ona deti aktuálne nechce. Rozhodla sa však si materstvo poistiť aby o možnosť stať sa mamou neprišla. No aktuálne Mária s Tomášom zistili, že im to neklape a išli od seba.

Dvojica ešte spolu strávila dovolenku na Bali: "Bol to môj sen. Mala to byť najkrajšia dovolenka, na ktorú budem celý život spomínať. Tam bola, no teraz sa ju snažím len vytesniť – celý ostrov a všetko, čo som tam zažila. Po Bali veta: "Nie je dôležité, kde si, ale s kými si,“ je pre mňa už len nepríjemnou pripomienku toho, ako dôležitý je správny odhad na ľudí,“ zverila sa blondínka.

image

Mária Zelinová

archív

Bolo nad slnko jasné, že kráska oznámila rozchod. Po otázkach sledovateľov odhalila viac: "Mala som viacero dôvodov… Jeden vážny, na ten som prišla náhodne už na dovolenke, na druhý až doma. On si vyberie, ktorou z tých ciest pôjde, a ja mám svou jasnú,“ ozrejmila.

"Ja by som asi mala po rozchode plakať, ale to sa nedá, toľko šťastia vo mne, že až nechápem. Zo života myslím, takýto slobodný pocit, ako mám posledné dni, som dlho nemala. Nie je to až čudné?“ spýtala sa Zelinová, na čo jej fanúšička zareagovala, že sa rozchodom zbavila kotvy.

"Neviem, či by som to takto zadefinovala. To je až moc hnusné. Ja proste nie som typ ženy, ktorá by vyhľadávala vzťah, kde je dieťa a exfrajerka na dennej báze... Je to obrovská obeta, keď žena pre lásku k mužovi "prekope" svoj život. A obdivujem vás všetky, ktoré tak žijete. Ale záleží aj od muža, ako to vie ukočírovať..." naznačila viac o tom, čo bolo medzi ňou a Tomášom kameňom úrazu. 

Kráska dodala, že tento špás ju vyšiel na 1800 eur a najdrahšia bola letenka. Sociálne siete zaplavuje sexi fotkami a tak sa fanúšikovia dotazovali či ju stále fotil jej Tomáš. Zrejme musel: "Áno fotil, aj keď to nemal rád, lebo je to otravné. Nielen na dovolenke. Chápal, že mám aj nejaké spolupráce a pomohol mi," uzavrela.

image

Mária Zelinová

Profimedia - Standardni obsah
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
30. august 2024 17:47