Miroslava Fabušová kedysi nechýbala na žiadnej spoločenskej udalosti.
StoryEditor

VIDEO Miroslava Fabušová na kamere. Vyzerá ako troska a odchádza jej artikulácia

18.06.2024, 13:27
Celebrity

Bývalá misska a modelka, ktorá kedysi hviezdila na každej spoločenskej udalosti a o priazeň mužov nemala núdzu dnes zdá sa padla na úplne dno. Po tom, čo nedávno prosila na instagrame o peniaze a bála sa, že príde o strechu nad hlavou tentokrát šokovala svojim zničeným výrazom a prejavom, ktorý napovedá, že Miroslava Fabušová bojuje s vážnymi psychickými problémami.

Nedávno sa rozhodla Miroslava Fabušová pre rozhovor na sociálnej sieti so svojim kamarátom Davidom Key. Dvojica sa rozprávala aj o svojich starých hriechoch, kedy ju mal spevák napadnúť. Fabušová s Davidom spolu istý čas žili v jednom byte, no po nočnom cirkuse musela zasahovať aj polícia. Ich kamarátstvo ochladlo avšak zdá sa, že vzťahy opäť oprášili. Rozhodli sa svojim fanúšikom prihovoriť cez živé vysielanie na sociálnej sieti čo skončilo pre modelku katastrofou. Komentáre, ktoré tam lietali neboli vôbec lichotivé. Mnohí sa pýtali či má Miroslava zdravotné či psychické problémy. Padli aj úvahy o tom, či náhodou neužíva návykové látky. Pod šiltovkou sa mnohým zdalo, že skrýva monokel. Športovou čiapkou si totiž modelka celý čas kryla väčšinu tváre.  

Korona výlet do lekárne

Fabušová sa "preslávila" haváriou v štátnej limuzíne s vtedajším predsedom vlády Borisom Kollárom v období, keď počas korony platil po 22:00 zákaz vychádzania. Politik vtedy vyhlásil, že iba kamarátku viezol do lekárne.

Po nehode sa istý čas zotavovala zo zdravotných problémov s krčnou chrbticou. Rovnako tak i Kollár.

O slovo sa neskôr Fabušová prihlásila ešte niekoľkokrát. Vždy, ale v nelichotivom svetle. Keď sa sťažovala, že ju neznámy páchateľ v noci v garáži zbil a odfotila sa s dobitou tvárou. V roku 2021 za jazdu pod vplyvom alkoholu dostala 1,5-ročnú podmienku a prišla na 18 mesiacov o vodičský preukaz. Na sociálnej sieti tvrdila, že získala prácu v nitrianskom divadle ako vizážistka, čo divadlo dementovalo a akúkoľvek spoluprácu s ňou poprelo. 

Aktuálne žije v Nitre v podnájme, odkiaľ sa zdalo, že sa bude musieť vysťahovať. Video s prosbou o pomoc a slzami v očiach zverejnila na svojom profile. "Ja viem, že to nejde takto každý mesiac.Čo zarábam mám na základné výdaje. A vo voľnom čase absolútne nie. A nie som na to zvyknutá. A nechce sa mi sťahovať," nariekala. O niekoľko hodín ho vymazala.

Tentokrát, ale šokovala oveľa viac. V poslednom "live streame"  nie je po sexi modelke ani stopa. Takmer nič jej nerozumieť, zničenú tvár si zakrýva šiltovkou a má problém s artikuláciou a spomalené reakcie. 

FABUŠOVEJ ŠOKUJÚCI PREJAV SI POZRITE VO VIDEU

Fanúšikovia z nej boli na videu zhrození.

Fanúšikovia z nej boli na videu zhrození.

Fanúšikovia z nej boli na videu zhrození.

 

TU SI POZRITE, AKO MIROSLAVA OTVORENE HOVORÍ O SVOJEJ ZLEJ FINANČNEJ SITUÁCII

image

Výzorom na videu modelka všetkých šokovala.

ig/davidkey
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. september 2024 18:22