Artur má už dvadsaťsedem rokov.Profimedia - Standardis
StoryEditor

Otvorená spoveď Bartošovej syna Artura: Ostal mu už iba jeden kamarát

11.06.2024, 09:54
Celebrity

O mame Ivete Bartošovej (†48) hovorí zriedkavo, prakticky takmer vôbec. Teraz ale Artur Štaidl (27) urobil výnimku. Prijal pozvanie do programu Aleša Cibulku Tobogan a rozrozprával sa o detstve a spomienkach na svoju zosnulú matku, ktorá zavŕšila svoj život nešťastnými škandálmi. Čo o detstve s popovou princeznou prezradil?

Mladý Artur Štaidl hneď na začiatku povedal, prečo na verejnosti hovorí o mame, ktorá si pred desiatimi rokmi vzala život, nerád. „Ja to mám nastavené vo svojej hlave pomerne už dosť dlho tým spôsobom, že si tieto veci riešim osamote vo svojom súkromí. Nesnažím sa to dávať nejako veľmi najavo,“ prezradil. „Vlastne aj tento rok som na výročie jej smrti odišiel mimo republiky, aby som sa tomu všetkému vyhol a mal pokoj,“ priznal jediný Ivetin syn, ktorý nedorezil na premiéru poslednej série seriálu Iveta.

Stále sa mu prihovárajú

Keď o nej a jej kariére hovoril, na chvejúcom sa hlase bolo cítiť aj po rokoch dojatie. „Som samozrejme hrozne rád za mamičku, som strašne rád za fanúšikov, ktorý má, ale je to taká ďalšia vec, na ktorú si človek musí po nejakej dobe zvyknúť. Predsa len ma spoznávajú ľudí na ulici, baví sa so mnou a je pravda, že zo začiatku to nie vždy bolo príjemné,“ vysvetlil moderátorovi.

„Nie sme zvyknutí na to, že s nami niekto cudzí začne hovoriť na ulici,“ dodal s tým, že jeho mama je jeden z mála českých interpretov, ktorých počúva, a najčastejšie si ju púšťa na cestách v aute.

Artur zaspomínal aj na to, ako na slávnu mamu reagovali kamaráti. „Mám vlastne už len, myslím, jedného kamaráta, s ktorým sa aktívne bavím, ktorý mal možnosť moju mamku ešte spoznať. A hovoril, že bol hrozne nervózny, keď mal ísť k nám, a doteraz mi stále pripomína, že to bola najvhodnejšia ženská, ktorú spoznal, a že ako bol nervózny, tak to bolo vlastne strašne zbytočný,“ dodal potomok Ivety Bartošovej a Ladislava Štaidla.

Seriálu sa mu páči

Artur sa tiež rozhovoril o seriáli Iveta, ktorý vznikol pre Voyo. „My sa s Michalom Samirom, autorom seriálu, pomerne dosť kamarátime a ja som bol prvý, za kým prišiel s tým, že toto má v pláne robiť. Dohodli sme sa, že na tom budeme aspoň ako sčasti spolupracovať, že bude mať ten pomyselný palec hore, že je to schválený z rodiny,“ zaspomínal na zrod trojdielnej minisérie. „Michal vždy vypracoval scenár, dával mi ho prečítať, schvaľovať, upravovať. Ani raz som mu do toho nemusel siahnuť,“ dodal.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. jún 2024 05:26