Darin EX sa oženil. Speváčka je zatiaľ slobodná.Instagram/Dara Rolins
StoryEditor

Homola predbehol Daru. Pred oltár sa dostal skôr ako speváčka s Nedvědom

07.06.2024, 10:03
Celebrity

Darin bývalý partner a otec jej dcéry Laury sa rozhodol oženiť. Kým s Darou Rolins iba tvorili pár a vychovávali spoločnú dcéru pre manželský život sa nikdy nerozhodli. Keď prišla nevera zo strany rockera Matěja Homolu bol koniec nie len všetkým vyhliadkam, ale aj spolužitia.

Líder skupine Wohnout sa tajne oženil so svojou dlhoročnou partnerkou Andreou. Na svoj veľký deň si počkal polstoročie! Pre Homolu, ktorý o pár dní oslávi 51. narodeniny, ide o prvú svadbu. O tom, že je Darin expartner je už ženáč, prezradil podľa portálu super.cz jeho kamarát Martin. "Tak veľa šťastných kilometrov spoločným životom, manželia," napísal na sociálnej sieti. Homola už nedávno v českej zábavnej talkshow Všechnopárty vypustil do éteru, že je zasnúbený. Kedy však príde veľký deň si v relácii nechal pre seba.

image

V strede je Homolova vyvolená Andrea.

instagram.com/matejhomola

Homola teda stihol svadbu skôr ako jeho bývalá láska Dara Rolins, ktorá stretla životnú lásku v Pavlovi Nedvědovi. Blondínka dostáva často otázky, kedy sa vyberú pred oltár no ona je vraj spokojná takto. Po svadbe nijako netúži. "Nehovorím, že by som povedala ‘nie‘. Ale myslím, že sa to vo vzťahu tak nejako vycíti, či je nutné to posunúť o ďalší level. Ale to už by bola extrémna rýchlosť, nemyslíte?" povedala nedávno spomínanému portálu speváčka.

Dara s bývalým partnerom po prevalení jeho aférky, kedy ho fotografovia načapali, ako sa s inou ženou vášnivo bozkáva v aute istý čas nehovorila. Ich vzťahy vyzerali všelijako. Nakoniec vychádzajú veľmi dobre a vzťah s otcom jej dcéry si nevie vynachváliť. Fanúšikovia teraz netrpezlivo čakajú či futbalista navlečie hudobníčke šuter, ako sa patrí. 

Pozrite sa v galérii na foto zamilovanej dvojice Rolins a ex Homolu

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. jún 2024 10:02