Lekári bojovali nielen o záchranu bábätka, ale aj Agátyprofimedia
StoryEditor

Peklo Agáty Hanychovej. Takmer prišla o dieťa, lekári jej povedali krutý verdikt

04.06.2024, 12:59
Celebrity

Tretie tehotenstvo nemala Agáta Hanychová (39) ani trochu ľahké. S pravdou išla von až teraz, keď je všetko zažehnané. Kvôli zdravotným komplikáciám skončila v nemocnici. Záchrane jej poslednej dcéry Rozárky, ktorú má s Jaroslavom Soukupom (55) lekári príliš veľkú šancu nedávali.

Do vzťahu s mediálnym magnátom Soukupom skočila Agáta doslova s ružovými okuliarmi. Vytriezvenie, ale prišlo pomerne skoro. „Zhruba po prvom mesiaci a pol tehotenstva, keď som na tom nebola zdravotne dobre, sa ku mne nesprával úplne dobre, keď som ležala v tej nemocnici. Doktori mi hovorili, že na deväťdesiat percent potratím,“ priznala Agáta Expresu.

Lekári bojovali nielen o záchranu bábätka, ale aj Agáty. „Povedali mi, že posledných dvanásť hodín buď vykrvácam ja a budú mi to musieť vziať, alebo že budem musieť na transfúzii,“ opísala vypäté chvíle.

image

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup majú dnes napäté vzťahy.

Profimedia - Standardis

Aj napriek zlým prognózam sa nakoniec všetko obrátilo na dobré: „Zrazu sa to lusknutím prsta zmenilo, Róza sa udržala, ja som prestala krvácať. Ale už to tehotenstvo nebolo s týmto človekom pekné,“ dodala. I keď s bývalým partnerom Soukupom sa stále ťahajú po súdoch kvôli dcére, influencerka už má nový život. Vydala sa za svojho ex Miroslava Dopitu, iba niekoľko mesiacov po rozchode. 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. júl 2024 07:43