Bývalá tenistka má rada výstrednosť.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Dominika Cibulková v strachu: Syn Jakub skončil na operačnom stole

31.05.2024, 15:05
Celebrity

Prežíva ťažké chvíle a obrovský strach o svojho prvorodeného syna Jakuba. Dominika Cibulková niekoľko dní zažívala obrovský strach. Kubko mal zdeformovanú ruku. Nasledoval obrovský plač a operácia.

Tenistka si naplno užíva mamičkovské povinnosti. Po synovi Jakubovi sa teší aj z dcéry Niny. Obe deti sú veľmi živé a tak je niekedy nepochybne ťažké všetko sledovať. Bohužiaľ pred pár dňami jej syn nešťastne spadol z preliezky a malo to vážne následky: "Naše posledné dni vyzerali asi takto,v skratke - smutno,unavene a vystrašene. Jakubko spadol z preliezky a v momente sme vedeli, že je zle, keď ručička bola zdeformovaná a plač bol nekonečný. V nemocnici ho museli operovať a ručičku napraviť. Našťastie drôtiky sa nám vyhli, ale hlásim, že máme doma malého-veľkého silného hrdinu," šokovala smutnou správou športovkyňa.

Koniec je našťastie dobrý: "Všetko zvládol perfektne. Bol úžasný a statočný - viac ako jeho mamina, ktorú musel slúžiaci doktor upokojovať. Viac, ako zraneného a tatina. Tí boli absolútny profíci. Chcela by som sa poďakovať celému lekárskemu tímu v detskej nemocnici na Kramároh, ktorí boli 100% a výborne sa o Jakubka a nás postarali. Každý večer sa s Jakubkom modlíme za zdravie našej rodiny a aby boli všetky detičky na svete zdravé a včera sa ma Jakubko večer na izbe opýtal "tak maminka toto sú tie detičky, za ktoré sa modlíme? Musíme sa viac" - on je proste láska," uzavrela dojatá tenistka. 

FOTO Z NEMOCNICE NÁJDETE V GALÉRII

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. júl 2024 21:59