Victor Ibara.Instagram/Victor Ibara
StoryEditor

Victor Ibara opäť šokuje: Mnohí mu môžu len závidieť

30.05.2024, 12:00
Celebrity

Victor Ibara sa preslávil svojim účinkovaním v jednom z markizáckych seriálov. Následne sa objavil v Let ´s dance, kde si však srdcia fanúšikov nezískal natoľko, aby v ňom zotrval dlhšie. No amorov šíp zasiahol Twinsku Danielu, s ktorou dokonca po krátkej známosti čakal aj dieťa. Dnes sa však pochválil novinkou, o ktorej sníval celé roky.

Victor nasledoval kroky svojho otca a vydala sa na štúdium medicíny. Skĺbiť študentské povinnosti s tými pracovnými mu určite dalo zabrať. Od dnes je z neho oficiálne doktor.

Rýchly spád

Victor si popri všetkých povinnostiach našiel čas aj na lásku. Tá medzi ním a Danielou Nízlovou sa prejavila počas jedného z priamych prenosov Let ´s dance, kde sa dvojica spolu ukázala. Pre mnohých to bolo veľkým prekvapením, keďže len pár dní predtým Victorovi na prenose robila garde jeho spolužiačka a zároveň oficiálna partnerka Kristína. Bez akýchkoľvek okolkov však Victor a Daniela priznali, že tvoria pár. No tak, ako rýchlo táto láska začala, aj skončila. Dvojica sa rozišla aj napriek tomu, že čakali bábätko, o ktoré napokon speváčka aj tak prišla.

Splnený sen

Victor sa na nejaký čas stiahol do úzadia. Dôvodom bolo zrejme aj to, že bol v poslednom ročníku na medicíne a všetok čas mu pohltila príprava na štátnice. A zdá sa, že jeho úsilie stálo za to: „O tomto momente som sníval. Na jeseň som prechádzal po tomto chodníku pred školou a veril, že sa k ním raz pridám. Je to tu. Sny sa plnia. Extrém.“ Victor zverejnil fotografiu, na ktorej píše svoje meno na chodník pred fakultou, na ktorej študoval. Gratulujeme!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. september 2024 12:22