HLAVAJ Samuel (SVK) - HC Skoda Plzen,Image: 841760102, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: noProfimedia - Standardis
StoryEditor

Hokejisti sú pre ženy doslova magnet. Čo na nich tak šialene milujeme?

29.05.2024, 18:00
Celebrity

Ich sexepíl sa nedá poprieť! Tento týždeň skončili hokejové majstrovstvá sveta, čo určite zarmútilo nejedného mužského fanúšika. Avšak medzi prívržencov ľadového sveta patria nepochybne aj ženy. Niektoré kvôli skutočnému záujmu o šport, kvôli atmosfére pri fandení, ale nájde sa ešte jedna špecifická skupina fanúšičiek. Tie, ktoré pozerajú hokej kvôli tým, ktorí ho hrajú. Nebudeme si klamať, vyšportovaní, drsní muži na ľade majú svoje čaro. Čo však ženy okrem vypracovaných tiel na hokejistoch tak šialene priťahuje a čo nežnejšiemu pohlaviu ponúkajú?

Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji každoročne pozerajú tisícky Slovákov. Zväčša platí stereotypné pravidlo, že muži sú športom fascinovaní oveľa viac ako ženy. Niekedy ale nežné pohlavie urobí výnimku. Najmä keď sa na televíznej obrazovke strieda jeden príťažlivý hokejista za druhým.

Často sa hovorí, že hokejisti môžu mať každé dievča, na ktoré si pomyslia! A v mnohým prípadoch je to skutočne pravda. Niečo výnimočné na nich teda musí byť. Vyšportované telo, nedostupné správanie či sláva. To je kľúčom k ich zaručenému úspechu.

Sú vždy v dokonalej forme

Prvým a najčastejším dôvodom je práve ich športový vzhľad. Mohutné ramená, tehličky na bruchu či pevné stehná. Aj toto sú dôvody, ktoré dokážu omámiť nejednu dámu. Nemusíme ďalej rozvádzať, že väčšina žien sa pri predstave majestátneho, dokonalého tela pravdepodobne bude červenať. Vzhľadom na náročné fyzické tréningy a prísne stravovacie návyky, hokejisti jednoducho musia vyzerať dobre. A presne to ženy priťahuje.

Sú drsní a to je sexi

Hokej je veľmi často plný pádov, úderov a niekedy aj krvi. Niet pochýb o tom, že to je poriadne drsný šport. Muži, ktorí hrajú tvrdý súboj sú v očiach opačného pohlavia, preto považovaní za masívne skaly. Ženy si ihneď predstavujú, že takýto muž ich určite dokáže ochrániť! Bude sa vždy vedieť za ne postaviť, niečoho sa nebojí a zdolá všetky nielen fyzické prekážky.

A v konečnom dôsledku si začínajú predstavovať aj tie vášnivejšie sféry zatiaľ neexistujúceho vzťahu. Romantický a drsný muž  je sexuálnym snom skoro každej ženy. Aj keď niekedy si to možno hneď nepriznajú.

ANKETA
Sú podľa vás hokejisti príťažliví muži?

Konflikty riešia pohotovo

Nočnou morou viacerých žien je muž, ktorý nič nedokáže vyriešiť samostatne. O všetko sa musí starať dáma, jej polovička sa totiž ničoho, ako sa hovorí,,nechytá“. Najväčšia katastrofa nastane, keď sa vyskytnú problémy. Nič nie je horšie ako muž, ktorý sa  nevie rozhodne za oboch postaviť a konať okamžite, bez premýšľania.

U hokejistov máte istotu, že s konfliktami majú mnoho skúseností.  Na ľade ich pravdepodobne riešili už tisíce a to v sekunde a bez otáľania. Či už hovoríme o nesprávne odpískanom góle, nevhodných poznámkach fanúšikov alebo o sotení od spoluhráča. Všimli ste si, že športovcom trvá asi 2 sekundy dokedy zareagujú? Na nič a na nikoho nečakajú, pri hneve svoju nespokojnosť dajú dosť zreteľne najavo. A presne toto príde ženám neuveriteľne príťažlivé. Okrem vyriešenia konfliktov si idú za svojím aj v iných oblastiach. Bojujú za svoj tím, snažia sa o najlepšie výsledky a neustále musia byť draví na 100 percent. A na svete je ďalšia vlastnosť, ktorej ženy nedokážu odolať.

Emócie a pozornosť sú nákazlivé

Predstavte si plný hokejový štadión, uprostred ktorého na sedadle sedíte vy. Z ľadovej plochy k vám zamieri jeden zvodný pohľad, po ktorom nasleduje romantické žmurknutie. Ako by ste sa cítili? Pravdepodobne výnimočná a nezastaviteľná! Všetci by sa na vás pozerali, mali by ste status tej jedinečnej ženy, ktorej sa podarilo zbaliť hokejistu. Úprimne, toto by sa páčilo asi všetkým ženám.

V konečnom dôsledku, aj predstava atmosféry burácajúceho štadióna je celkom lákavá. V tomto prípade platí u všetkých žien zlaté pravidlo. Hokeju nemusíte vôbec rozumieť, stačí ak sa naladíte na správnu vlnu fanúšikov. A budete sa cítiť úžasne, adrenalín emócie sú totižto nákazlivé.

Budú si rozumieť s vaším otcom

Tento fakt možno na prvý pohľad vyzerá smiešne, avšak mnoho žien si práve na tejto sfére mimoriadne zakladá. Svojho budúceho partnera si dámy často vyberajú podľa takéhoto zvláštneho kritéria. Chcú si byť totižto isté, že ich budúca polovička si bude dokonale pasovať aj s ich otcom. Tvrdí sa predsa, že práve podľa otca si vyberáme nášho muža.

Ak si teda za svojho partnera zvolíte hokejistu, je veľmi pravdepodobné, že sa s vaším otcom bude mať o čom rozprávať. Šport je zväčša neutrálnou témou, pri ktorej doma v obývačke váš frajer nič nepokazí.

Slovenské hokejové topky

Je všeobecne známe, že na Slovensku máme tie najkrajšie ženy. Avšak netreba pohŕdať ani opačným pohlavím. Tento rok bol náš hokejový tím plný fantasticky vyzerajúcich mladých pánov, ktorí pravdepodobne zlomili srdce nejednej slečne.

Vybrať iba jedného či dvoch z nich je popravde nemožné. Jednej sa páčia modrookí blonďáci, druhej zasa tmavovlasí fešáci so zelenými očami. Títo krásavci si však získali najväčšie množstvo ženských sŕdc.

Prvým z nich je brankár, Samuel Hlavaj. Klasický modrooký blonďák, ktorý nepochybne rozčaroval stovky dievčat. Narodil sa v Martine a aktuálne má zmluvu s klubom NHL Minnesotou Wild. Prekvapením je, že momentálne sa nehovorí o nijakom jeho vzťahu. Všetko teda nasvedčuje tomu, že tento hokejista je stále nezadaný!

Ďalším top fešákom tejto sezóny je jeho protiklad, Peter Čerešnák. Hnedovlasý športovec so zelenými očami, ktorý vyčaril úsmev na tvári zasa tej druhej skupine dievčat. Tento mladík je už bohužiaľ "dole z trhu". Je zosobášený so sympatickou Monikou, minulý mesiac sa dokonca stal otcom! Aktuálne spolu šťastne nažívajú v Plzni. 

 

Tretím príťažlivým hokejistom je Martin Feherváry. Slovenský hokejový obranca, ktorý hrá v tíme Washington Capitals v kanadsko-americkej NHL. Športovec už nejaký ten piatok tvorí pár s priateľkou Natáliou​

Bez povšimnutia nezostal ani sympatický Marek Hrivík či Viliam Čacho. Toto samozrejme nie sú jediní, ktorých stojí za to spomenúť. Fanúšičky často zaujme aj kučeravý krásavec Andrej Golian či napríklad Viliam Čacho.

V roku 2021 kraľovali rebríčku títo hokejisti

  • Adam Húska
  • Róbert Lantoši
  • Peter Cehlárik
  • Adam Jánošík
  • Adam Liška
  • Marek Hrivík
  • Kristián Pospíšil

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. júl 2024 22:53