Marianna Ďurianová je v súkromí iná, ako na televíznej obrazovke.evita
StoryEditor

Marianna ĎURIANOVÁ: „Vedela som ​sa ZAMILOVAŤ tak, že nič nebolo prekážkou.“

29.05.2024, 19:00
Celebrity

Ak by sa Marianna Ďurianová (47) rozhodla venovať tomu, čo vyštudovala, bola by z nej psychologička. To však neznamená, že dnes ňou nie je. Pre seba a často pre svojich blízkych. Na televíznej obrazovke preferuje šaty, no v súkromí obľubuje rifle. Líči sa aj vo voľnom čase, vyberá si nude rúž pred výrazným červeným odtieňom a radšej si vlasy zopne do copu, akoby ich mala mať rozpustené....

V akých situáciách si obyčajne poviete, že spravodlivosť neexistuje?

Dlho som si myslela, že spravodlivosť neexistuje. Ale dnes vidím, že opak je pravdou. Mám pocit, že karma je akosi zrýchlená. Všetko zlé sa ľuďom vracia nečakane rýchlo. Jediné, v čom nevidím spravodlivosť, sú choré deti.

Stávajú sa vám v živote „trapasy“?

Ježiš, veľmi často. (smiech) Súvisí to s mojou absolútnou neschopnosťou pamätať si tváre. Ľudí si napríklad spájam s konkrétnym prostredím, a potom keď ich stretnem mimo neho, nespoznám ich. Napríklad nedávno som stretla sestričku svojho niekdajšieho zubára, rozprávala som sa s ňou desať minút a až o dva dni mi došlo, že to bola ona. (smiech) Podobných príhod mám veľmi veľa.

Čo na sebe najviac milujete?

Úsmev. Snahu o pochopenie, hľadanie riešenia v akejkoľvek situácii, schopnosť vidieť veci pozitívne.

S čím, naopak, nie ste veľmi spokojná?

Svoje fyzické nedokonalosti prezrádzať nebudem (úsmev) a z povahových vlastností – viem byť krutá. Niekedy sa mi proste nechce chodiť okolo horúcej kaše.

Čo alebo kto vás dokáže najviac rozosmiať?

Mňa nie je problém rozosmiať. Smejem sa rada a často. Či už so svojím synom, súrodencami alebo kamarátkami. Naposledy som sa zasmiala sama na sebe, keď som sa zakoktala počas športových správ.

Čo si doprajete, keď chcete samu seba rozmaznať?

Doprajem svojmu telu špeciálnu starostlivosť. Napríklad ajurvédsky pobyt, masáž, starostlivosť o tvár alebo vlasy. Snažím sa čo najviac dopriať svojmu telu, lebo ešte dlho ho potrebujem funkčné a zdravé.

Aké jedlo pripravujete najčastejšie?

Cestoviny na iks spôsobov. Tie nám doma idú na dračku. A ešte lievance.

Čo vám v kuchyni nejde?

Nerada pracujem s mäsom. Mám len vytypované recepty, ktoré opakujem, lebo už som párkrát stála pri sporáku dve hodiny a nič z toho nebolo. To ma vie fakt nahnevať.

image

Marianna Ďurianová je v súkromí iná, ako na televíznej obrazovke.

evita

Aké najčudesnejšie kombinácie ste v živote jedli?

V Číne som dostala na tanier chrobáky, hada a rezance.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. október 2024 07:21