Moderátori Telerána Lucia Hlaváčková je zasnúbená už štyri roky.evita
StoryEditor

Markizácka redaktorka už túži po svadbe. Zasnúbená je štyri roky a stále nič!

28.05.2024, 18:00
Celebrity

Lucia Hlaváčková je slovenská moderátorka, ktorá sa do povedomia verejnosti dostala najmä vďaka šou Teleráno. Následne v spoločnosti Viktora Vinczeho moderovala tanečnú súťaž Let´s Dance. Vyštudovala Fakultu masmédií na Paneurópskej Vysokej škole v Bratislave, vo voľnom čase sa venuje športu a prírode. Popritom si už upratuje aj súkromný život. Skloňuje svadbu. Veď zasnúbená je už štyri roky.

Do svadby sa nikdy nehnala

Svojim fanúšikom už dávnejšie prezradila, že je zasnúbená. Prsteň dostala ešte v roku 2020, tvrdí však, že so svadbou sa nikam neponáhľajú. Ľudia sa jej často pýtajú, prečo svoj veľký deň tak odkladajú, alebo keby konečne budú mať deti. Moderátorka na otázky reaguje pokojne a s nadhľadom.

„Nech sa pýtajú, ja odpoviem. My sme spolu 8 rokov, zasnúbení sme 4 roky, tak možno raz bude aj tá svadba. Sme trošku zabrzdenejší v tomto,“ zasmiala sa Lucia, „Pokľakol, som poistená a uvidíme, kedy príde ten akt samotného sobáša. Samozrejme, chceme sa vziať, ale nikdy som nebola ten vydajachtivý typ a preto možno je to takéto zabrzdené,“ priznala s úsmevom na tvári.

Lucia ďalej poznamenala, že podľa nej kľúčom k úspešnému vzťahu sú individuálne záľuby. Radi spolu s partnerom trávia čas, avšak nevyhýbajú sa ani možnostiam venovať sa svojim záujmom osobitne. Podľa nej, je práve toto cesta k tomu, ako si udržať medzi sebou dobrú a pokojnú atmosféru.

Zabudnite na obrad vo veľkom štýle

Spolu s partnerom Rudom nedávno potvrdili, že sa im zrejme vysnívaný obrad konečne tento rok podarí zrealizovať. Pre televíziu Markíza prezradila jej skryté túžby.

,, Mám predstavu, že to bude niečo veľmi komorné. Pôjdeme sa zobrať asi na úrad. Aj keď, možno ma láka aj romantickejšia predstava. Že by sme vyhnali tie úradníčky niekam von!“ hovorí moderátorka humorne.

Aj napriek komornej svadbe, vlasy, make up a hlavne šaty, nemôžu byť v žiadnom prípade zanedbané. Lucia tvrdí, že doteraz konkrétnu predstavu o svojom oblečení nemala, avšak postupne sa nad takýmito vecami začína zamýšľať.

,,Chcela by som v daný deň pekne vyzerať. Chcem byť pekne nalíčená, mať pekné šaty. Pamiatka v podobe fotografie a videa, to by sa mi páčilo mať, “ prezradila svoje skryté predstavy.

Za dverami salónu

V posledných dňoch zablúdila aj do svadobného salónu, v ktorom si vyskúšala viacero svadobných outfitov. Niektoré boli úplne jednoduché, iné zasa extravagantnejšie. 

Či už moderátorkin veľký deň prebehne v decentnom alebo honosnom štýle, niet pochýb o tom, že pre pár zažije jeden z najkrajších dní. Lucia bude určite prekrásna nevesta, s jemnými šatami alebo naopak s vyzývavými. Každopádne, necháme sa prekvapiť.

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. jún 2024 05:07