Viktor a Adela.Instagram/Viktor Vincze
StoryEditor

Viktor Vincze o svojej výške: „Mužovi dáva silu to, ako sa správa!“​

27.05.2024, 10:03
Celebrity

Svet mediálne známych osobností je plný pozitív, avšak prináša so sebou aj mnohé negatíva. Inak to nie je ani v prípade Adely a Viktora Vinczeovcov. Veľa neprajníkov tvrdí, že moderátor sa stal známy iba vďaka jeho vzťahu. Často je terčom osočovania za to, že k sláve sa údajne dostal len cez ,,Adelin chrbát.“ Dvojica si však z týchto rečí veľkú hlavu nerobí. Viktor tvrdí, že bez Adely by bol jeho život oveľa komplikovanejší. Jasno má aj v tom, čo robí muža vo vzťahu skutočným hrdinom.

Viktor Vincze je televízny moderátor, redaktor a novinár. Je jednou z tvárí televízie Markíza, poznáme ho vďaka moderovaniu televíznych novín, tanečnej súťaže Let´s Dance, či šou Tvoja tvár znie povedome.

Adela Vinczeová je televízna a rozhlasová moderátorka. Populárna sa stala najmä vďaka moderovaniu v rádiu a neskôr sa presadila v zábavných televíznych programoch. V súkromnom živote si prešla niekoľkými partnerskými vzťahmi. Jeden bol pre jej psychiku náročný, vtedy musela dokonca vyhľadať pomoc psychoterapeuta. Lenže všetko sa na dobre obrátilo. Dnes má po boku skvelého manžela a dvojica sa teší aj z adoptovaného syna Maximiliána.

Na osočovanie už reagujú úsmevom

Faktom je, že každá mediálne známa dvojica podlieha ostrému sledovaniu a často sa o nich píšu tvrdenia, ktoré majú od pravdy skutočne ďaleko.

Adela a Viktor už boli terčom niekoľkých neprajných osočovaní. Jedným z nich je aj tvrdenie, že moderátor by sa bez svojej manželky nikdy populárnym nestal. Ľudia často tvrdia, že všetky televízne spolupráce mu vybavila Adela, alebo že ju využíva a vie presne, čo chce docieliť. Pár však na tieto, ničím nepodložené konšpirácie, po rokoch reaguje výhradne len úsmevom. Viktor dokonca hovorí, že už sa na takýchto teóriách iba smejú: ,, Nie je to dostatočné, bez nej by sa ti to nikdy nepodarilo! Nemám s tým čo urobiť. Nech urobím čokoľvek, akokoľvek dobre, pre istú časť verejnosti, tam bude vždy iné vysvetlenie. Už je to tak dlhodobo prítomné, že  ma to absolútne nerozhodí,“ povedal moderátor v relácii Adela a Sajfa vo Fun rádiu.

Keby neboli spolu, ich život by bol komplikovanejší

Známa moderátorka často žartuje o tom, že možno je kvôli nej Viktorov život komplikovanejší. S nadhľadom tvrdí, že keby ju nemal, možno by sa mu žilo o niečo jednoduchšie. Jej manžel však takéto tvrdenie odmieta. Nad jej poznámkami sa iba pousmial a hrdlo dodal, že: ,,Môj život je krajší vďaka tomu, že sme sa stretli. Keby sme neboli spolu, môj život by bol oveľa komplikovanejší,“ vysvetlil Viktor svoj postoj.

Konšpirácie o tom, že ich vzťah im vzájomne neprospieva teda pravdivé nie sú. Manželia verejnosti vyvrátili akékoľvek pochybnosti a všetkých utvrdili v tom, že sú spolu úprimne šťastní.

VIDEO TAKTO JU POŽIADAL O RUKU

Čo dáva mužovi skutočnú silu?

O tom, čo robí muža tým pravým hrdinom sa polemizuje už dlho. Niekto tvrdí, že tajomstvo je skryté vo veľkých svaloch. Iní hovoria, že odpoveď treba hľadať naopak v jeho činoch. Viktor má v tejto dileme jasno. ,,Ja vôbec nie som typický hrdina ani mačo. Mužovi dáva silu to, ako sa správa,“ reagoval moderátor na vtipy svojej manželky o tom, že je nízky.

Často sa stretávame s tvrdením, že muž musí vyzerať tak, že ženu dokáže ochrániť. Musí byť minimálne o hlavu vyšší, zarábať viac ako žena, nesmie sa ničoho báť a tak ďalej, mohli by sme pokračovať do nekonečna. Ale rebríček,,dokonalých“ hodnôt sa už v dnešnej dobe pomaly, ale isto rúca. V modernej spoločnosti začínajú byť dôležité iné kritériá. Vnútorná sila, odvaha či zodpovednosť. Ako Viktor povedal: ,,Toto sú tie skutočné veci, ktoré dávajú chlapovi silu.“

Adela dokonca úprimne dodala, že väčší pomer financií v ich rodine sa zväčša prevalí na ňu. Keď však hovoríme o mužsko – ženských rolách vo vzťahu, úlohy majú detailne podelené. ,,Viktor sa o veľmi veľa vecí stará. Faktúry, úrady, vybavovačky. Celú adopciu bez neho by sme neabsolvovali, “ objasnila svoje tvrdenie Adela.

Koniec koncov, niet pochýb o tom, že pár si svojmu vzťahu dokonale rozumie. Akékoľvek dohady o ich fungovaní, sláve či životných hodnotách sú teda úplne zbytočné. Nezostáva nám nič iné, len sa touto sympatickou dvojicou inšpirovať.  Skúsme brať život s nadhľadom, úsmevom a optimizmom, tak ako Adela a Viktor Vinczeovci.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. jún 2024 22:46