Radostnú správu oznámili ešte v decembri.Instagram/Laura Kulhanek Chrebetova
StoryEditor

Z víťazov Love Islandu sú už rodičia. Prvá fotka z pôrodnice vás zaručene dostane!

24.05.2024, 17:30
Celebrity

Laura a Martin Kulhánkovci sú niekdajší víťazi reality šou Love Island. Hoci mnohým láska mimo vily na slnečnom ostrove nevydržala, tento pár stihol svadbu a od včera sú z nich dokonca rodičia.

Chlapček si s príchodom na svet dával trošku načas, keďže bol prenášaný. Včera sa však z Kulhánkovcov stala kompletná rodina.

Krásne správa

To, že Laura a Martin čakajú spoločného potomka oznámili 24. decembra 2023. To už mala budúca mamička za sebou prvý trimester a rastúce bruško bolo čoraz viac viditeľnejšie. Posledné dni sa už niesli v znamení očakávania, keďže ich synovi sa na svet stále veľmi nechcelo. Laura dokonca podstúpila niekoľko Hamiltonových hmatov, ktoré bežne pomôžu prenášajúcim mamičkám pre vyvolanie pôrodu. Kto vie, či napokon tretí z nich zafungoval, alebo sa chlapček vypýtal na svet napokon sám. Dnes sa novopečení rodičia pochválili správou, na ktorú ich fanúšikovia veľmi intenzívne čakali: „Spoločne sme na tento moment netrpezlivo čakali a my vám môžeme s radosťou oznámiť, že naša rodinka je v túto chvíľu kompletná, pretože k nám včera pribudol tento malý zázrak. *MATTEO* Maminka aj náš šampión sú zdraví ako repa a všetko prebehlo v poriadku. Ďakujeme za všetky správy, ktoré nám posielate. Moc si to vážime!“ Rodičom gratulujeme a prajeme najmä veľa zdravia!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. jún 2024 15:57