Jiří Kajínek sa s dnes už manželkoou pozná 47 rokov. Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Jiří Kajínek sa oženil: Biele šaty nevesta neobliekla, išla úplne inou cestou!

24.05.2024, 14:48
Celebrity

Kajínek sa oženil v deň, keď mu skončila deväťročná podmienka. Milosť mu udelil bývalý prezident Miloš Zeman. Kajínek sa preslávil okrem iného sofistikovaným útekom z väzenia. Pred oltár si doviedol dlhoročnú priateľku Magdu.

Odsúdený bol za dvojnásobnú vraždu a ťažké ublíženie na zdraví, v cele si odsedel 23 rokov. O štvrtku, ktorý pre neho znamenal skutočnú slobodu: „Bude to veľmi špeciálny deň a ani netušíte ako.“ 

Následne dodal, že chystá svadbu a jeho partnerka už má nachystané prstienky. Svoje „áno“ si snúbenci povedali pri skromnom obrade len so svedkami na radnici v Brne. „Bolo to skvelé, úžasné. Svadba pre mňa bola premiéra. Vzal som si nádhernú ženu, ktorú si vážim a milujem,“ napísal Blesku. S vyvolenou Magdou sa pozná 47 rokov a sú spolu od kedy vyšiel na slobodu. Blondínka si na obrad nezobrala tradične biele šaty. Siahla po čiernych mini a biele si zobrala iba bolerko cez ramená. Na krku mala drobnú bielu ozdobu z kvetov.  

Odsúdený bol za dvojnásobnú vraždu a ťažké ublíženie na zdraví, v cele si odsedel 23 rokov.

Kajínek bol najznámejším českým väzňom. V roku 2000 utiekol z najstráženejšieho kriminálu, kde si odpykával doživotný trest kvôli dvojnásobnej nájomnej vražde podnikateľa Štefana Jandu a jeho bodyguarda Juliána Pokoša a pokusu o ďalšiu vraždu. Vinu nikdy nepriznal. Zeman mu udelil milosť v roku 2017.

FOTO ZO SVADBY V GALÉRII

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. jún 2024 07:41