Adela a Viktor sú rodičmi malého Maximiliána. Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Vinczeovci sú pripravení na druhé dieťa. Dostanú ho od tej istej matky?

24.05.2024, 09:00
Celebrity

Viktor a Adela Vincezovci len pred pár dňami zverejnili meno ich adoptovaného synčeka Maximiliána a už sa u nich skloňuje aj téma druhého dieťaťa. Príchod dieťatka do ich rodiny bol zásadným krokom, no zdá sa, že rodičovstvo sa im obom zapáčilo.

Prominentný pár sa pre adopciu rozhodol po neúspešnej snahe mať spoločného potomka prirodzenou cestou. A radi by dali domov a lásku ešte jednému dieťatku. Túto informáciu potvrdil aj samotný Viktor.

Dištanc od sociálnych sietí

Viktor Vincze za posledný rok výrazne utlmil svoju aktivitu na sociálnych sieťach, pretože chcel svoj čas venovať v prvom rade rodine. Svojim fanúšikom však odpovedal na zvedavé otázky a ozrejmil aj situáciu okolo druhého dieťaťa, ktorá sa dostala na verejnosť:Možno ste niečo zachytili, tak na vysvetlenie fungovania systému. Ak by sa  tej istej matke naáhodou narodilo ďalšie  dieťa, úrady budú prioritne kontaktovať nás, aby spájali súrodencov. To sa môže stať zajtra alebo aj nikdy. Na to ale treba byť oficiálne znovu zapísaný do zoznamu a v ňom sme už skoro rok. Dávame si možnosť byť oslovení, presne tak, ako sme to mali s naším Maxíkom.“ Len čas ukáže, či bude mať rodina šťastie a malý Maximilián bude mať súrodenca.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. jún 2024 19:24