Herec bol štyri roky v kóme.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Pohreb zosnulého Laufera má prísne pravidlá. Dvom blízkym už dala rodina zákaz!

25.04.2024, 12:06
Celebrity

Okolo zosnulého Josefa Laufera (†84)​ robí rodina tajnosti. Je prísne utajený a vyberajú, kto môže prísť. Podobne sa jeho kamaráti sťažovali, keď bol štyri roky v kóme, že ho nemohli navštíviť, keďže rodina dala všetkým stopku. Pohreb sa koná dnes (25.4.). Mal byť utajený, ale jedna hudobníčka to "natrela" na sociálnej sieti.

Na parte Jozefa Laufera (†84) je cez 16 mien, ale jedno tam chýba. Spevákov nevlastný syn Karel Greif (60) na ňom uvedený nie je! Prečo? „Parte som ani nedostal. Keď ho dostanem, na pohreb pôjdem,“ povedal Blesku.

Karel je synom kostýmovej výtvarníčky Irena Greifová (†83) Potom si vzala Jozefa Laufera, s ktorým prežila 52 rokov. Mali spolu dcéru Ester (54) a o šesť rokov starší Karol s ňou vyrastal ako nevlastný brat.

Desiatky rokov rodina žila pod jednou strechou, medzi pozostalými ale Karlovo meno nie je. „Josefa som mal veľmi rád. Prajem mu šťastnú cestu,“ povedal Blesku Lauferov nevlastný syn. „Viac sa k tomu naozaj nechcem vyjadrovať,“ dodal.

image

Nevlastný syn Laufera, Karel Greif. Parte mu neposlali.

Profimedia - Standardni obsah

Lauferovi blízki si verejný pohreb dôrazne nepriali. Dokonca ani parte, ktoré informuje o poslednom rozlúčení s umelcom nebolo verejné. Bolo určené iba najbližšej rodine a najbližším kolegom.

image

Lauferova manželka zomrela, keď bol umelec v kóme. O jej odchode sa nikdy nedozvedel.

Profimedia - Standardni obsah

Šansoniérka Dagmar Zázvůrková (42) si však s nejakým utajením rozhodne ťažkú ​​hlavu nerobila. Na svojom instagrame v instastories prezradila všetky potrebné údaje vrátane času a miesta konania!

„Pre tých, čo nevedia a chcú sa s Pepíčkom Lauferom rozlúčiť... majú poslednú možnosť vo štvrtok o 11:15 Motolská obradná sieň. Ja zapálim sviečku v Bratislave,“ napísala k spoločnej fotke s interpretom hitov Zbohom, láska, ja idem ďalej, Malé šípy či Michelle. Ona sa Lauferovho pohrebu nezúčastni, pretože ju pracovné povinnosti ženú na Slovensko, a predsa tam napriek prianiu rodiny „pozvala“ všetkých ostatných. Tento krok naznačuje, že z jeho rodinou nemala ideálny vzťah, ale viac si len môžeme podľa jej konania iba domýšľať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:08