Skutočný vek by jej uhádol málokto.Instagram/Jane Seymour
StoryEditor

Pozná Doktorka Quinnová recept na mladosť? Jej skutočný vek by ste zrejme neuhádli

20.04.2024, 08:00
Celebrity

Jane Seymourová (73) rozhodne patrí k ženám, ktoré potvrdzujú, že vek je len číslo. Táto známa herečka vyzerá výborne aj po sedemdesiatke a jej výzor by jej pokojne mohli závidieť aj mladšie ročníky. Že by niekdajšia hviezda seriálu Doktorka Quinnová mala nejaký elixír mladosti?

Estetická medicína dnes dokáže hotové zázraky. Na mladistvý vzhľad má však britská herečka úplne iný recept.

Seriálová hviezda

Zrejme nám dáte za pravdu, že Jane Seymourovú môžete poznať predovšetkým vďaka seriálu Doktorka Quinnová. Seriál si získal srdcia mnohých fanúšikov a hlavných hrdinov si pamätajú dodnes. No aj napriek tomu, že od jeho natáčania ubehlo niekoľko desiatok rokov, minimálne Jane sa vôbec nemení.

Vylepšenia

Herečka síce priznala, že aj ona, ako mnohé iné dámy podstúpila pár estetických zákrokov, no recept na krásu tkvie v jej prípade úplne inde. Seriálová doktora si dopraje pravidelný pohyb, striedmu, no pestrú a zdravú stravu a na jej tanieri nájdete mäso len minimálne.

Môže za to láska?

Zdravý životný štýl a genetika určite zohrávajú veľkú rolu. No nemenej dôležitá je v prípade tejto britskej krásky aj láska. Práve tú našla po sedemdesiatke po boku hudobníka Johna Zambettima. K jednej zo spoločných fotografií herečka napísala: „I’ve never been happier.“(Nikdy som nebola šťastnejšia, pozn.red.). Jane doslova žiari a užíva si život naplno. V plnom zdraví a kráse.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:08