Loni bola krásna žena, ktorá s Jeremym tvorili na pohľad dokonalý pár.Profimedia
StoryEditor

Z krásnej modelky je vráskavá bezdomovkyňa: Bojuje o prežitie, zbiera smeti, špaky a matrace

17.04.2024, 11:50
Celebrity

"Nákupná horúčka" v podaní bývalej modelky Loni Willison (40). Zo zeme zoberie všetko, čo jej príde pod ruku. Bývalá modelka vyrazila na strastiplnú cestu, pri ktorej zbierala všemožné kusy oblečenia, ktoré našla na zemi v košoch. Z krásnej a úspešnej blondínky sa stala bezdomovkyňa, ktorá sa potĺka v uliciach Los Angeles v Kalifornii. Loni má ďalší zdravotný problém, ktorým sú rany po tele spôsobné zlou hygienou.

Loni Willison bývala ozdobou večierkov, kam chodila po boku svojho bývalého manžela Jeremyho Jacksona z Pobrežnej hliadky. Dnes žije na ulici a vyberá odpadky zo smetiakov. Pohľad na ňu desí. 

Modelka Loni sa za Jeremyho, chlapca zo seriálu Beywatch, Hobbieho vydala v roku 2012. Po sérii hádok pod vplyvom alkoholu, ktoré vyvrcholili tým, že ju údajne napadol v ich dome v západnom Hollywoode, sa dvojica nakoniec rozišla. Loni, ktorá naposledy pracovala ako asistentka v centre estetickej chirurgie v Los Angeles, sa v roku 2016 psychicky zrútila, potom prišla o prácu, byt a auto a skončila s drogovou závislosťou na ulici. "S Jeremym som sa nerozprávala. Nechcem hovoriť so svojimi priateľmi, mám sa dobre. Nechcem, aby mi niekto pomáhal," povedala v rozhovore v roku 2020. "Dokážem žiť sama. Mám tu všetko, čo potrebujem. Nikto sa o mňa naozaj nestará a ja ich nechcem vidieť, oni nechcú vidieť mňa. Nemám mobilný telefón. Mám jedlo a mám kde spať. Tu a tam dostanem peniaze a v kontajneroch a pri obchodoch je jedlo. Je tu toho veľa.".

Pretĺka sa životom každý deň. Blondínku nafotili, ako sa prehrabáva v kontajneroch s jedlom.​ Známa kráska padla na úplné dno po tom, ako po rozpade manželstva bojovala so závislosťou. Bývalú fitnesmodelku zachytili, ako sa potuluje ulicami kalifornskej Santa Moniky a tlačí preplnený nákupný vozík, pričom v obrovských košoch hľadá zvyšky jedla.

Smutný pohľad

Tú Loni, ktorá sa pred rokmi pravidelne ukazovala na červenom koberci s exmanželom Jeremym, by ste teraz hľadali márne. Kým kedysi sa pýšila dlhými blond vlasmi a pózovala na obálkach časopisov, napríklad austrálskeho Glam Fit, teraz svoje nakrátko ostrihané vlasy skrýva pod šiltovkou. Podľa očitých svedkov, ktorí ju videli prechádzať sa v oblasti, v ktorej od pandémie prudko stúpol počet bezdomovcov, jej pravdepodobne chýba aj niekoľko zubov. Loni Willison bojovala so závislosťou od pervitínu a alkoholu, ako aj s problémami s duševným zdravím.

Modelke chceli viacerí podať pomocnú ruku, ale zdá sa, že jej to takto vyhovuje. Bez strechy nad hlavou funguje na ulici už niekoľko rokov. Je jej jedno či ju niekto fotí, sleduje, ona si pokojne vlezie do koša odkiaľ si vykladá ako-tak použiteľné veci na oblečenie, spanie či do zberu.

Novinár s ňou spravil na ulici rozhovor, opýtal sa jej či je takto šťastná: "No sú na tom dobré veci a zlé veci," odpovedala Loni krátko avšak dobre naladená. Čo stojí za jej pádom do detailov nerozoberala, ale jedným slovom označila za najväčšiu traumu jej v živote manželstvo.

ZÁBERY ZNIČENEJ MODELKY NÁJDETE V GALÉRII

VIDEO Z ROZHOVORU S LONI PRIAMO NA ULICI

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:09