Matej a Janka oslávili minulý rok dvadsiate výročie svadby.Instagram/Matej Landl
StoryEditor

Landla dala s manželku dokopy nešťastná náhoda. Čo poviete na ich netradičné zoznámenie?

17.04.2024, 08:00
Celebrity

Ľudia svojich životných partnerov spoznávajú na rôznych miestach a za rôznych okolností. Jedným z najkurióznejších zoznámení v našou šoubiznise je určite to, ktoré so svojou terajšou manželkou absolvoval herec Matej Landl (60). Dokopy ich dala nešťastná náhoda, no zdá sa, že so šťastným koncom.

Herec Matej Landl divákov baví už rovných 50 rokov. Presne vtedy totiž po prvýkrát stál na doskách, ktoré znamenajú  svet. Darí sa mu nie len v profesionálnom živote, ale aj v súkromnom.

Krásne začiatky

Herec Matej Landl stál prvýkrát na divadelných doskách pred päťdesiatimi rokmi. Už ako desaťročný si zahral svoju prvú rolu v divadle Nová scéna po boku fenomenálneho Stana Dančiaka, ako jeden z jeho troch synov: „To bola len taká beztextová rola, kde sme len tak pobehovali po javisku.“ Odvtedy však herca môžete vídať pravidelne na televíznych obrazovkách, ale aj v divadle. To je pre neho druhým domovom, no ten prvý a najdôležitejší má po boku svojej manželky Janky, s ktorou je už viac ako dvadsať rokov. Dohromady ich dala nešťastná náhoda, aj preto môžete ich zoznámenie považovať za obzvlášť kuriózne.

image

Matej sa so svojou polovičkou zoznámil vďaka autonehode.

Instagram/Matej Landl

ANKETA
Zažili ste s partnerom tiež bizarné zoznámenie?

Netradičné zoznámenie

„Zoznámili sme sa pri autohavárii. Našťastie sa nikomu nič nestalo. Dával som prednosť električke, lebo som odbočoval do PKO a ona neubrzdila a narazila do mňa zozadu, plechy pokrčené, našťastie sa nikto nezranil a tak sme ostali spolu.“ Zaspomínal si známy herec v šou Petra Marcina, Neskoro večer. Minulý dokonca oslávili dvadsiate výročie svadby a to priamo na Korzike: „Oslávili sme s Jankou 20te výročie našej svadby na Korzike. Stále je to super.“

image

Dvojica mieri do Národného divadla.

Profimedia - Standardni obsah
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:09