Suzie už s otcom malého Riška netvorí pár.Instagram/Suzie Hroncova
StoryEditor

Tejto láske odzvonilo už pred rokom! Takto dlho to známa speváčka tajila

12.04.2024, 08:00
Celebrity

Slovenská speváčka Suzie Hroncová to vo vzťahu s Richardom zobrala zhurta. Už po prvom výročí spoločného randenia sa im narodil syn Riško, no rodinná idylka trvala kratšie, než by mnohí čakali. A zrejme aj samotná speváčka. To, že s otcom jej prvorodeného syna už netvoria pár sa jej podarilo rok tajiť.

Rozchod je vždy bolestivý pre obe strany. Inak tomu nebolo pravdepodobne ani v prípade tohto páru. Aj to bol zrejme jeden z dôvodov, prečo o tom speváčka nehovorila.

Bol to omyl

Rozchod dvojice sa zrejme absolútne neniesol v znamení pokoja. Nasvedčuje tomu spôsob a slová známej speváčky, ktoré zverejnila na svojej sociálnej sieti: „Ahojte kamaráti, pôvodne som neplánovala dávať nejaký post v tomto znení, ale keďže už prešiel vyše rok a dozvedám sa, že 90% vás žije v omyle a ma kontaktujete ohľadom mne už úplne neznámych vecí, človeka, ktorému neprídem ani na meno, tak som sa rozhodla Vám všetkým dať na vedomie takto cez insta a FB, že s Riškovim tatom už nie som viac než rok! Prosím Vás, ma už s jeho menom v živote nespájať! Bol to môj veľký omyl a asi jediné v živote, čo mu vyšlo, (a to teda bravúrne) je môj pampúšik Riško, ktorého si žiaľ ani nezaslúži, ale za ktorého mu budem doživotne vďačná! … To by bolo zatiaľ všetko čo Vám chcem nateraz povedať, ale ináč verte -bolo by toho- !“ Z týchto slov sa dá vyčítať, že o pokojnom rozchode zrejme nemôže byť ani reč. Kto vie, čím všetkým si Suzie musela vo vzťahu s Richardom prejsť: „Ľúbte sa, ale hlavne nezabudnite, kto ste! - Ak si seba navzájom nevážite, nevážite takých, akí ste, nemáte pokoru a úctu, tak láska nemá priestor!“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:09