S Radkem sú zamilovaní už sedem rokov. Ruže jej dáva často.Archiv MAFRA
StoryEditor

Spevácka diva Lucie Bíla oslávila 58 rokov. Jej svalovec Radek Filipi si ju takto uctil!

08.04.2024, 12:00
Celebrity

FOTO Lucie Bíla (58) oslavovala narodeniny. Nešlo o jubileum, napriek tomu speváčke partner Radek Filipi (40) pripravil megaprekvapenie!

Speváčka Lucie Bílá oslávila cez víkend vo svojom pražskom Divadle Lucie Bílé svoje 58. narodeniny. Rovnako ako vždy, tak ani tentoraz nechýbal najvzácnejší gratulant, priateľ Radek Filipi. Vášnivým bozkom jej pred všetkými gratulantmi zaželal na pódiu, kde jej odovzdal pugét bielo červených ruží. A veľkolepú tortu.

ANKETA
Mali by ste problém s mladším partnerom?

Po niekoľkých nevydarených vzťahoch žiari Bíla po boku mladého fitnesák šťastím. Dvojica je spolu od roku 2015 a tmavovláska tvrdí, že sa ani raz nepohádali. Zaľúbenci sa zoznámili na premiéra muzikálu Carmen a ihneď preskočila iskra. „Som vďačná, že Radek vymýšľa občas rôzne blbosti, pretože niekedy mám toľko starostí, že potrebujem odľahčiť hlavu. A už ani gorálky a ich navliekanie nepomáha. Ale jeho humor, vtipy a "radkoviny", tie mám veľmi rada a za to mu ďakujem. Stále sa vďaka tomu doma smejeme,“ povedala diva pred časom. 

„Je to fajn, keď máte parťáka, s ktorým denne spoločne všetko riešite. Lepšie sa žije a lepšie sa zvládajú aj tie ťažšie a náročnejšie chvíle. A máte sa tiež s kým podeliť o to, keď sa vám niečo podarí. Pamätám si veľa krásnych veľkých okamihov vo svojej kariére, ktoré som ale kedysi nemala s kým osláviť,“ spomína Bíla.

Lásky jej života

Tomáš Holý (†21)

V roku 1989 krátko pred zamatovou revolúciou sa Lucia zoznámila s bývalou detskou hviezdou. Ich vzťah zhruba po šiestich mesiacoch ukončila tragická autonehoda, pri ktorej Tomáš zahynul.

Peter Kratochvíl (66)

V marci 1995 sa zo vzťahu s producentom a divadelníkom narodil Lucii jediný syn Filip (21). Dvojica sa rozišla po tom, čo sa divadelný producent zahľadel do Miss Československa Pavlíny Baburkovej (43).

Radek Pokorný (47)

Roku 2001, krátko po rozchode s Kratochvílom, spoznala tohto podnikateľa. „Radok je človek, kvôli ktorému stojí za to prevrátiť si život naruby,“ tvrdila. Vzťah však trval len sedem mesiacov...

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. máj 2024 16:32