Natália Végh.Instagram/Natalia Veghv
StoryEditor

Natália Végh dovolenkovala bez Attilu. Sexi krivky však ukázala v plnej kráse

15.03.2024, 08:00
Celebrity

Natália Végh (30) si užívala dovolenku v Ománe. Tentokrát si však slnko užívala bez Attilu a spoločnosť jej robil len syn a kamarátka. Postavička, ktorú predviedla bola určite na exotických plážach neprehliadnuteľná. A ukázala aj dokonale odvedenú prácu plastických chirurgov.

Natália si svoje prsia nechala vylepšiť už druhýkrát. Okrem prasknutého implantátu im potrebovala dať nový vzhľad aj po deťoch.

Dovolenka v Ománe

Aj Natália sa rozhodla užiť si slniečko ešte pred príchodom jari. No tentokrát ju absolvovala len so synom, kamarátkou a jej potomkom. A zdá sa, že si to táto štvorica užila ako sa patrí. Okrem slnenia a  kúpania sa absolvovali aj výlet loďou a dámy sa venovali aj športu, ktorý je pre Natáliu dôležitou súčasťou života. A je to aj vidieť.

Dokonalá postavička

Natália sa svojou dokonalou vyšportovanou postavou neváhala pochváliť. Aj po dvoch deťoch vyzerá neskutočne sexi a žensky. A určite tomu dopomohli aj nové prsia, vďaka ktorým sa aj ona sama cíti oveľa lepšie: „Sú presne podľa mojich predstáv a akurát k mojej postave.“ Dôvodom, prečo reoperáciu podstúpila bol nielen ich vzhľad po dvoch deťoch a dojčení, ale aj prasknutý implantát. O tom, že je poškodený sa táto kráska dozvedela pri bežnom sonografickom vyšetrení.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
09. máj 2024 11:00