Známa moderátorka skončila v nemocnici.Instagram/Janka Slackova
StoryEditor

Známa moderátorka je po operácii. Zverejnila aj sexi fotky z nemocničného lôžka

13.03.2024, 10:00
Celebrity

Moderátorka Janka Slačková svojich fanúšikov prekvapila fotkami priamo z nemocničného lôžka. Aj napriek tomu, že na nich vyzerá sexi je jasné, že si posledné dni prešla náročnými chvíľami. Za sebou má zrejme vážnu operáciu nohy.

Janka síce neprezradila, aký typ zákroku absolvovala, no podľa toho, ako je jedna jej noha ofačovaná je zjavné, že šlo zrejme o vážnejší zákrok.

Operácia

S Jankou Sláčkovou sa môžete pravidelne stretávať na televíznych obrazovkách. Okrem moderovania sa živí aj ako tanečnica a modelka a zdravé nohy neodmysliteľne patria minimálne k posledným dvom uvedeným povolaniam. Nasledujúce mesiace si zrejme tančeky aj prechádzky po móle bude musieť odpustiť. Aj napriek tomu, že neprezradila dôvod prečo jej nohu operovali, všetko nasvedčuje tomu, že šlo zrejme o vážnejší zákrok: „Lebo život nie je med lízať”. Tento úsmev som za posledné dni nemala často. Ale na fotku musel byť. Asi deformácia z povolania. Ale musím sa priznať, že uplynulé dni mi priniesli zopár dôležitých poznatkov. Napríklad, že Neurol pred operáciou dokáže nielen uvoľniť myseľ, ale aj rozviazať jazyk a otvoriť srdce. Ale aj to, že lekárom je na operačnej sále dosť jedno či ste si nalakovali nechty na nohách. A fakt ich netreba presviedčať, aby vám dali návleky na nohy, nech sa na tú odfláknutú pedi nemusia pozerať.“

Späť do práce

Janka tiež nepriamo priznala, že podrobnosti o tom, čo ju na operačnom stole čaká si vopred napozerala. To spätne hodnotí ako zlý nápad. Aj napriek tomu, že sú momentálne jej dni náročné konštatuje, že každým dňom sa jej zdravotný stav zlepšuje. Naplánované akcie, ktoré by mala Janka moderovať rozhodne rušiť nemieni. Absolvuje ich aj za pomoci bariel: „Za pár týždňov ma čakajú prvé moderovačky, takže najbližšie týždne máte priatelia, mnou moderované eventy, aj s kultúrnym programom (na tých barlách ešte nie som 100%)."

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. máj 2024 05:48