Andrea Pálffy Belányiová podcastom nefandí.tv joj
StoryEditor

Andrea Pálffy Belányiová: Pri tomto filme si poplače a hudba, ktorá nesmie chýbať pri cvičení!

04.03.2024, 11:00
Celebrity

Andrea Pálffy Belányiová (48) je dlhoročná tvár televízie Joj. Nám prezradila aká je jej kultúrna rutina a čo ju zaručene dostane.

Čo ráno čítaš ako prvé?

Je to zrejme profesionálna deformácia, pretože ako prvé si pozriem, čo sa udialo doma a vo svete počas tých hodín, keď som spala. Chcem byť v obraze a pozrieť si aj to, aké udalosti sa v ten deň očakávajú.

Ktorý film ťa naposledy rozplakal?

Ja teda nie som ani trochu psičkár, ale keď som videla film Psia duša, tak som bola pri mnohých scénach dojatá k slzám. A možno si na staré kolená nejakého pustím domov.

Ktorý film na základe skutočných udalostí máš najradšej?

Určite tam patrí Schindlerov zoznam. Ale veľmi pútavo bol spracovaný aj Oppenheimer. Je zaujímavé sledovať, čo predchádzalo významným historickým udalostiam.

Na akú hudbu najradšej cvičíš/beháš?

Behať už nechodím, preferujem nordic walking a na ten idem s kamarátkou. Hudbu k tomu nepotrebujeme, lebo celý čas sa rozprávame. A keď som na pilatese, tak je to bez hudby.

Je seriál, ktorý môžeš označiť za svoj TOP?

Je ich veľmi veľa. Určite tam patrí britský seriál Koruna o kráľovskej rodine, z mladších čias spomínam na Sex v meste a z tých menej známych bysom spomenula grécky seriál Maestro in Blue, ktorý sa odohráva na malom ostrove s veľmi zaujímavou zápletkou, pričom postupne sa na tú istú udalosť pozeráte cez inú postavu.

Je kniha, ktorú si už dlho chceš prečítať a nestíhaš?

Náš pravidelný hosť v JOJke, publicista Milan Buno, nám nedávno predstavil knihu Tunel 29, ktorá zachytáva skutočný príbeh z čias studenej vojny v Berlíne. Túto mám v pláne na najbližšie čítanie.

Ktorú knihu si čítala naposledy?

Ešte som ju nedočítala, keďže to nie je ľahké čítanie. Je to kniha o známom fyzikovi Richardovi P. Feynmanovi s názvom Vy asi

žartujete.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 09:58