Po Nikole Ďuriš Komorovej je vyhlásené pátranie.dreamstime
StoryEditor

Obrovský šok: Po známej markízačke pátra polícia. Tá si robí žarty!

01.03.2024, 11:04
Celebrity

Je zrejme všeobecne známe, že do reality šou sa zväčša hlásia bizarné povahy. Jedna z nich je aj bývalá účastníčka šou Farma 2, Nikola Ďuriš Komorová (32). Po brunetke pátra polícia. Ona píše odkazy na sociálnej sieti. Zdá sa, že si z tejto situácie nerobí ťažkú hlavu.

Tmavovlasá Nikola aj po skončení šou na seba pútala pozornosť. Ako na bežiacom páse zverejňovala svoje eskapády s mužmi. Manželstvo jej nevyšlo, ale ona išla ďalej. Po rozvode sa ukázala s ďalším fešákom, na ktorého spievala ódy. Lenže pútať pozornosť láskami je jedna vec. Aktuálne sa o slovo prihlásila s vážnou kauzou. Pátra po nej Polícia SR.

Exfinalistka markizáckej šou Farma 2 Nikola Komorová v minulosti dostala od televízie pokutu 40 tisíc eur. Ani to ju nezastavilo o "výstrelkov". Kráska je opäť v problémoch. Policajti totiž na ňu vydali zatykač.

Nikola Komorová už nechala odkaz na sociálnej sieti. „Krásne ránko… Toto je štát, primitívny štát. Neprevezmete si zásielku a normálne vás dajú do pátrania. Akože, je toto normálne? Tak teraz, čo tam narobím? To je sen… Volám na políciu, to čo je? No, musíte to prísť podpísať, potom to vieme vymazať. Takže, keď si neprevezmete zásielku, tak sa uvidíte v pátraní. Ako keby som niekoho zabila alebo ja neviem.“ napísala Nikola Komorová, ktorej fotografia stále svieti v systéme hľadaných ľudí.

Nikola v minulosti jazdila pod vplyvom alkoholu. To ju dostalo pred rokmi do vážnych problémov: „Policajná hliadka dňa 8.7.2012 v skorých ranných hodinách na začiatku obce Opatovce v smere od letiska na Veľké Bierovce kontrolovala 21-ročnú vodičku z Bratislavy, ktorá viedla motorové vozidlo zn. VW Golf. Pri kontrole sa podrobila dychovej skúške na alkohol s pozitívnym výsledkom a to 0,63 mg/l. Vodičský preukaz pri kontrole nepredložila. Vodička sa dopustila trestného činu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky, pričom jej hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok.“ Dôvod aktuálneho pátrania Polícia zatiaľ nešpecifikovala.

image

Nikola Ďuriš Komorová je hľadaná osoba.

patranie.sk

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 21:59