Herec Bob Klepl našiel pokoj pri priateľke v jeho veku. S mladšou mu to nevyšlo.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Český herec vymenil mladšiu priateľku za staršiu. Žena v jeho veku mu vyhovuje viac!

26.02.2024, 11:32
Celebrity

Keď sa český herec Bohumil Klepl (65) dal dokopy s oveľa mladšou partnerkou začal kvôli nej chodiť aj do posilňovne. Snažil sa s ňou držať krok, ale ako sa ukázalo tento druh vzťahu mu prestal po čase vyhovovať. Dvojica a išla od seba. Teraz randí s dámou v rovnakom veku a nevie si to vynachváliť.

Zrejme nie je všetko len o kráse a mladej vizáži. Spoločné záujmy pokulhávali a tak umelec pochopil, že prioritou nemá byť naťahovanie sa v posilňovni a držať krok sa vekovo oveľa mladšou partnerkou, ale chce tráviť spoločný čas os ženou, ktorá má rovnaké priority.

Aktuálne priznal, že mladšia priateľka, s ktorou tvoril pár, už je minulosťou. Šťastie našiel po boku rovnako starej ženy. 

Bob Klepl sa po dlhšej dobe objavil v spoločnosti. Stalo sa tak na premiére úplne nového filmu Matka v trape, kde redakcii eXtra.cz poskytol rozhovor. Porozprával sa o rozchode s mladšou priateľkou a tiež o tom, že šťastie našiel po boku rovnako starej ženy. Zaspomínal aj na jeho veľmi benevolentnú výchovu detí, ktorá sa mu mnohokrát vypomstila.

Pred rokmi priznal, že kvôli mladšej partnerke dokonca makal v posilňovni. Toto už je minulosťou: "Tak tá už je vydatá. Ja mám priateľku teraz vekovo bližšiu as tou chodíme po svete. Teraz už na sebe nemakám, tam už je to jedno," smeje sa.

Herec je pyšným otecom svojich dvoch detí z manželstva s Veronikou, avšak vo výchove bol skôr benevolentnejší, čo mu jeho ratolesti vrátili aj s úrokmi. "Ja som mal pri sebe svoje deti v tom pubertálnom veku, pretože ony milovali tie nekonečné žúrky u mňa doma s hercami. Chodili ku mne veľmi významní herci a robili sa tam žúrky. To sa im páčilo. Tykali si so všetkými hercami. Potom som raz prišiel domov a moje deti si tam urobili vlastný večierok. Bolo tam 20 dievčat a 20 chlapcov. Tam som buchol a všetky som ich vyhodil," spomína.

Zatiaľ čo dcéra kráča v oteckových šľapajach, syn si zvolil inú cestu. "Dcéra je zamestnaná v Divadle Na Zábradlí, dokonca hrá v jednom predstavení. Je hrdá dcéra, ktorá tam pracuje. Syn nie je žiadny herec a robí v 3D tlačiarňach, ten nemá po mne vôbec nič. Dcéru som odradil, pretože si myslím, že herectvo je vec náhody. Vidím množstvo kolegov, ktorí sú výbornými hercami, a nič,“ povedal. Klopol oslavuje v tomto roku svoje 66. narodeniny, a ako sám s humorom priznal, vek už na sebe cíti.

image

Herec má s bývalou manželkou dve deti.

Profimedia - Standardni obsah

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 10:39