Láska medzi Romeom a Miou je minulosť.dreamstime
StoryEditor

Láska Beckhamovcov je minulosť. Rozchod obaja verejne priznali

26.02.2024, 11:02
Celebrity

Prostredný syn Davida a Victorie Beckhamovcov, Romeo (21) si momentálne neprechádza najlepším obdobím. Podľa medializovaných informácií sa mu rozpadol vzťah s krásnou modelkou Miou Regan (21). Trpký koniec netaja.

Správy o tom, že sa dvojica rozišla, priniesli viaceré zahraničné médiá, ktoré mali celebritnú dvojicu pod drobnohľadom: „Romeo a Mia sa pohádali. Momentálne už netvoria pár. Žili spolu, ale po spomínanej hádke sa Mia odsťahovala k rodičom. Vyzerá to tak, že v ich vzťahu boli vážne problémy,” uviedol dobre informovaný zdroj pre Mirror.

Mladý futbalista a blond modelka sa na verejnosti ako pár naposledy ukázali koncom minulého roka. Dohady o ich rozchode umocnilo to, že si na sociálnych sieťach prestali verejne vyznávať lásku. Romantické odkazy na Instagrame boli totiž "zavesené" na dennej báze.   

Rozchod už verejne potvrdila dvojica na svojich profiloch. Tam kde ich láska začala i skončila: „Rozišli sme sa po piatich rokoch lásky. Stále si jeden druhého veľmi vážime a budeme medzi nami silné priateľstvo,” uverejnil vyjadrenie na margo rozchodu Romeo. 

image

Romeo Beckham a Mia Regan tvorili pár takmer päť rokov.

Profimedia - Standardni obsah

Romeo Beckham a Mia Regan tvorili pár od roku 2019. V roku 2022 mali vo svojom vzťahu prestávku a potom sa dali opäť dokopy. Dokonca si spolu už zariadili aj spoločné hniezdočko. Mladí pár sa však nečakane rozhodol ísť od seba. Dôvod rozchodu, ale ani jeden nekonkretizoval.

Hviezdy pár David a Victoria Beckhamovci sa tešia zo štyroch detí. Troch synov a krásnej dcéry. Ich ratolesti však svojho času vystrkovali rožky. 

image

Dcéra Harper má ešte len 12 rokov.
 

Profimedia - Premiumis

Brooklyn je nastarší z Beckhamových detí. V roku 2014 začal svoju modelingovú kariéru a spolu so slávou prišli aj trapasy, Brooklyn si musel vyžehliť obvinenia z rasizmu aj nepotizmu! Komu sa, ale nedarí v kariére, tomu sa darí v láske. Minulý rok sa oženil sa americkou herečkou a dedičkou impéria Nicol Peltz, s ktorou sú zamilovaní až po uši.

Najmladšia dcéra Harper robí rodičom radosť ešte ako malá slečna (12). 

 

image

Modelka sa už odsťahovala.

Profimedia - Paparazzi
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 06:34