Inšpirujte sa šatníkom herečky Cate Blanchett.dreamstime
StoryEditor

Jej vkus sa vyznačuje noblesou, charizmou a prirodzenosťou: Inšpirujte sa šatníkom Cate Blanchett

27.02.2024, 17:00
Celebrity

Túžite vyzerať ako hviezda, no popritom si zachovať svoj osobný štýl? Inšpirujte sa šatníkom a módnym vkusom nestarnúcej Cate Blanchett, ktorá patrí k najúspešnejším herečkám svojej generácie. Toto sú kúsky, na ktoré nedá nikdy dopustiť.

Austrálska herečka Cate Blanchett je inšpiratívnou osobnosťou nielen svojou profesiou, ale aj módnym vkusom. Jej štýl sa vyznačuje prirodzenosťou, noblesou a charizmou. Raz pôsobí elegantne, inokedy sexi a štýlovo. Ak túžite ozvláštniť svoj šatník, inšpirujte sa kúskami, na ktoré nedá dopustiť ani táto známa herečka. Pozrite sa, čo nosí najradšej.

Hlavne pohodlne

Cate sa najradšej oblieka ležérne. Jednoducho tak, aby ju nikde nič netlačilo, no zároveň zakrývalo či zvýrazňovalo to, čo treba. Najčastejšie chodí v širokých nohaviciach, blúzke a predĺženom saku, ku ktorému doplní trendy opasok či slnečné okuliare. V takomto outfite tak môže ísť do práce, ale aj na nákup či posedenie s priateľkami.

Miluje kostýmy

Známa herečka zbožňuje nohavicové kostýmy, ktoré podčiarknutie jej eleganciu a charizmu. Najradšej siaha ho pastelových odtieňoch a vysokom pase, ktorý skvele zvýrazní jej jej dlhú postavu. K nohaviciam napokon volí blúzku s riasením a lodičky. Nebojí sa však ani odvážnejších kúskov, ako je kostým monochromatický biely kostým či hlboký výstrih.

Ženskosť a pôvab

Okrem kostýmov rada nosí aj dlhé šaty, no tie musia byť naozaj originálne. Či už sú to prekrásne farby alebo všemožné výšivky, materiály a strihy. Dôležité je, aby šaty podčiarkli ženskosť a pôvab. Keď si oblečie nejaký výrazný kúsok, s doplnkami to už nepreháňa a siahne len po malej kabelke a okuliaroch.

Nebojí sa súčasných trendov

Cate nezostáva verná len klasike. Občas si na seba oblečie aj nejaký súčasný trend, napríklad v podobe kabátu so zvieracím vzorom či balónovú sukňu. Snaží sa to však striedať a experimentuje len občas.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 15:37