Tieto prsia sú už minulosťou.Instagram/Natalia Lopasovska
StoryEditor

Bývalá misska ukázala nové prsia. Môžete sa tešiť na odvážnejšie fotografie?

23.02.2024, 14:00
Celebrity

Bývala účastníčka súťaže krásy a tiež ex farmárka Natália Lopašovská pred pár týždňami podstúpila augmentáciu. Pooperačnú podprsenku však na chvíľu odložila a pochválila sa novým poprsím. V týchto dňoch však fotiek v plavkách uvidíte možno o niečo viac, keďže si užíva slnečný Dubaj.

Natália je prirodzene krásna žena a mnohé dámy jej iste závidia nielen jej peknú tvár, ale aj tip top postavu a sexi krivky. No zdá sa, že Natália nebola so svojim zovňajškom úplne spokojná a rozhodla sa pre zväčšenie pŕs.

Po operácii

Natália podstúpila operáciu pred piatimi týždňami. A dnes už aspoň na chvíľu odhodila špeciálnu pooperačnú podprsenku a nové prsia ukázala (takmer) v plnej svojej kráse. S výsledkom je zdá sa maximálne spokojná. Rovnako ako so samotným priebehom zákroku: „Ukladám si sem aj toto moje životné rozhodnutie. Už je to 5 týždňov od zákroku a ja som najviac spokojná!“ Pochválila sa Natália na sociálnej sieti Instagram. Zároveň zvedavým fanúšikom a asi najviac fanúšičkám prisľúbila, že blízkej dobe zodpovie aj všetky otázky ohľadom zákroku, ktorý podstúpila.

image

Natália po zákroku nosila špeciálnu podprsenku.

Instagram/Natalia Lopasovska

Ukáže viac!

Už z mála fotografií a príspevkov, ktoré sympatická Natália zverejnila je jasné, že si lekári odviedli kus dobrej práce. A v najbližších dňoch sa zrejme exfarmárka podelí aj o oveľa odvážnejšie zábery, keďže so svojim partnerom odletela do slnečného Dubaja: „Teším sa ako ich už vyvetrám v bikinách.“

image

Zdá sa, že zákrok dopadol úspešne.

Instagram/Natalia Lopasovska
image

Natália ukázala nové prsia.

Instagram/Natalia Lopasovska
image

Natáliin dekolt stojí za povšimnutie.

Instagram/Natalia Lopasovska
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. júl 2024 22:59