Známy tanečník bojoval s duševnými problémami.
StoryEditor

Známeho tanečníka našli mŕtveho. Mal iba 44 rokov!

21.02.2024, 09:21
Celebrity

Latino tanečník trpel duševnými poruchami. Vyeskalovalo to do tragického konca. Robina Windsora (†44) našli bez známok života v hoteli.

Robin Windsor bol anglický profesionálny latino a spoločenský tanečník, najviac známý vďaka svojim vystúpeniam v televíznom seriáli BBC Strictly Come Dancing. Vo veku 44 rokov našli jeho telo na izbe londýnskeho hotela bez známok života. Jeho priatelia popísali, že trpel duševnými problémy a myšlenkami na samovraždu. Vyšetrovanie zatiaľ nepotvrdilo, že si Robin vzal život. 

Skvelý interpret a učiteľ

Jeho klientka a fanúšička Jennifer Podesta si spomínala, ako sa pred piatimi rokmi pripojila na tanečné kurzy, ktoré s ním absolvovala v dovolenkovom rezorte na ostorve Svätá Lucia: "Mali sme niekoľko príležitostí spojiť sa s ním a venovali sme tomu osobitnú pozornosť," povedala pre médiá. "Spomíname si najmä na to, ako nám pomáhal s jeho úplne príjemnou choreografiou na Charleston a ako sa smial na nesprávnom načasovaní krokov môjho manžela. Všetci sme sa veľmi smiali. Vždy bol nohami na zemi a bol komunikatívny."

So slzami v očiach Jennifer dodala: "Je to smutná správa, že sa jeho život skončil. Príliš skoro. Je to svetová strata skvelého interpreta, učiteľa, choreografa a skutočného človeka."

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:23