10. ročník Česko-Slovenského plesuPeter Frolo
StoryEditor

FOTO zo známeho plesu, ktorý sa hemžil celebritami. Väčšina dám tento rok stavila na perie!

20.02.2024, 10:00
Celebrity

Uplynulý víkend sa v Obecnom dome v Prahe konal jubilejný 10. ročník Česko-Slovenského plesu. Pozvané boli tie najzvučnejšie mená zo sveta šoubiznisu. Pozrite si ich veľkolepé príchody. Dámy tento rok stavila na detaily. Tým bolo perie na rukávoch, pleciach či kabelkách. Ktorá doladila outfit na výbornú?

Ako už býva zvykom Lucia Hablovičová dorazila v spoločnosti návrhára Borisa Hanečku, ktorý kreuje šaty aj prezidentke Zuzana Čaputovej. Azda najvýraznejšie šaty obliekla moderátorka Erika Barkolová. Dvojičky Nízlové zaujali netradičnými šatami. Obliekli si totiž róby určené na svadbu pre nevesty. V kurze boli na bále flitre, kamienky no najmä perie. Silikónová hviezdička Lela Ceterová prekvapila prítomných vkusnými šatami. 

Na plese sa stretli dve ženy, ktoré v minulosti nemali dobré vzťahy a panovalo medzi nimi napätie. Modelka a bývalá Miss Denisa Mendrejová zakopla o svoju macochu Ivanu Mendrejovú. Návrhárka zaujala miesto po poboku podnikateľa Ivana Mendreja po tom čo sa rozviedol s Denisinou mamou Dankou. V rodine bola dlho hustá atmosféra. Modelkin otec sa dokonca pobil s jej exmanželom Slavomírom Hatinom mladším. Teraz sa stretli na plese v Prahe. Do náručia si však nepadli.

Denisa pred rokom tvorila pár so synom Jiřího Bartošku, Janekom. Dvojicu, ale už na verejnosti nevidno. Stratili sa aj spoločné fotografie zo sociálnej siete. Na ples dorazila blondínka po boku návrhára Michaela Kováčika.

Pozrite sa na módne kúsky v GALÉRII 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 05:28