Známa dvojica ohlásila zásnuby.Instagram/Jany Landl
StoryEditor

A bude svadba! Známa dvojica ohlásila zásnuby

08.02.2024, 08:30
Celebrity

Najskôr veľká láska, potom rozchod, ktorý nikto nečakal a o pár mesiacov na to tehotenstvo. To všetko stihol Jany Landl (38) a jeho partnerka Vierka Ayisi v pomerne krátkom čase. A s prekvapeniami pokračujú aj naďalej. Čoskoro budú dvojici zrejme znieť aj svadobné zvony.

Známy fitnes tréner sa zrejme konečne usadí. Láska jeho života čaká bábätko a čochvíľa bude z neho vzorný manžel.

Záletník

Jany Landl má svoju skalnú fanúšikovskú základňu, ktorú tvoria prevažne ženy. Okolo sympaťáka sa ich vždy krútilo pomerne dosť a on si ich pozornosť užíval. Po niekoľkých nevydarených vzťahoch nikoho neprekvapilo, keď sa dal dokopy so svojou dlhoročnou kamarátkou, Vierkou Aiysi. S ňou ho spája nielen láska k športu, zvieratám, ale aj k zdravému životnému štýlu. Čo však mnohých prekvapilo bol určite ich nečakaný rozchod. Ten sa obišiel bez škandálov a bez zbytočných komentárov z jednej či druhej strany. Jediné, čo sa z ich slov dalo vyčítať bolo, že si spoločné smerovanie v živote predstavovali obaja trošku rozdielne.

image

Jany a Vierka si užívajú chvíle vo dvojici.

Instagram/Jany Landl

Bude svadba

O niekoľko mesiacov však dvojica zverejnila pár fotografií z rovnakých miest a tak bolo postupne všetkým jasné, že sú opäť spolu. Prekvapeniami však tento pár rozhodne nešetrí. Krátko na to, ako sa dali dokopy totiž informovali o tom, že z nich budú rodičia. Podľa všetkého by sa bábätko malo narodiť čo chvíľa. Aj to bol zrejme dôvod, prečo sa Jany konečne rozhodol „pokľaknúť“ a požiadať svoju lásku o ruku. Krásnu správu oznámili prostredníctvom fotografií: „…a povedala áno.

Aj Kajka povedala áno.“ (Kajka je Vierkin pes, pozn. redakcie) To, ako Jany, ktorý sa javí ako skutočný romantik požiadal Vierku o ruku zatiaľ ostáva tajomstvom.

image

Jany a Vierka budú čoskoro nielen rodičia, ale aj manželia.

Instagram/Jany Landl
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 10:18